Obavijesti

Sport

Komentari 27

Gračan i reprezentativci složni: Bilo je teško zbog izostanaka...

Gračan i reprezentativci složni: Bilo je teško zbog izostanaka...
1

Nakon poraza koji je značio kraj nadanja u odlazak na Euro U-21 reprezentacija u Češkoj, izbornik Nenad Gračan nije imao što predbacivati svojim igračima...

VIDEO

Hrvatska se porazom od Engleske oprostila od kvalifikacija za Euro U-21 ispadanjem korak do glavnog turnira, što je izbornik Nenad Gračan mirno prihvatio. No tko zna što bi bilo da je Mario Pašalić zabio u drugoj minuti...

- Englezi su bili bolji, bilo je teško bez ovih igrača koji su nam nedostajali. Imali smo sjajnu šansu već u drugoj minuti, tko zna u kojem bi smjeru krenula utakmica da smo je iskoristili - rekao je nakon utakmice.

Jedan od aduta mladih "kockastih" bio je Ante Rebić, no zbog ozljede ramena izdržao je tek pola sata u uzvratu u Vinkovcima.

- Poremetila nas je ozljeda Rebića, morali smo mijenjati način igre. Ne mogu se oteti dojmu da smo u ovih 180 minuta bili dosta naivni i primili naivne golove, kako u prvoj utakmici, tako i u uzvratu.

Svijetla točka u porazu bio je Alen Halilović, seniorski reprezentativac koji je upisao svoj prvi nastup za U-21 reprezentaciju.

- Bio je među najboljima, pokazao je o kakvom se talentu radi. Bili smo presretni kad smo saznali da će doći igrati za nas - komentirao je nastup Barcelonina talenta hrvatski izbornik.

Marko Livaja zabio je krasan gol za izjednačenje u 38. minuti, pogodio je i u prvoj utakmici u Engleskoj, što ga kao napadača veseli.

- Vratio sam se nakon mjesec i pol izbivanja zbog ozljede i ovi mi golovi jako puno znače. Znate da u Italiji nisam igrao pa sam došao u Rusiju. Uslijedila je stanka zbog ozljede i sad sam se vratio na najbolji način - izjavio je igrač Rubina.

Mijo Caktaš ušao je u igru umjesto bivšeg suigrača iz Hajduka Pašalića, ali nije uspio ništa promijeniti na terenu.

- Englezi su bili kvalitetnija i bolja momčad. Mi bismo bili jači i ravnopravniji da su nam došli igrači iz "A"-reprezentacije - požalio se Mijo. Najviše ga je oduševio Luke Shaw, igrač Manchester Uniteda:

- Vidi se da je prava klasa. Ne bi ga United kupio da nije dobar - komentirao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog