Obavijesti

Sport

Komentari 87

Sulude scene: Grobari postrojili igrače Partizana nakon poraza, skinuli im dresove i vrijeđali ih

Sulude scene: Grobari postrojili igrače Partizana nakon poraza, skinuli im dresove i vrijeđali ih

Skandirali su 'Uprava', očekujući da će igrači uzvratiti s 'odlazi', ali nogometaši Partizana su to odbili pa je uslijedio kaos. Nekoliko predmeta poletjelo je prema igračima, a jedan od huligana uletio je u teren i htio se obračunati s kapetanom Slobodanom Uroševićem

VIDEO

Partizan je šokantno na domaćem terenu ispao iz trećeg pretkola Europske lige nakon remija s AEK-om iz Larnace. Prvi susret Ciprani su dobili 2-1, a u Beogradu je završilo 2-2. To je prouzročilo kaos i nezadovoljstvo na stadionu JNA. 

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, bijesni navijači Partizana htjeli su uletjeti u teren, ali u tome ih je spriječila policija. Pozvali su igrače pred tribinu i tražili od njih da pjevaju protiv čelnika. Skandirali su 'Uprava', očekujući da će igrači uzvratiti s 'odlazi', ali nogometaši Partizana su to odbili pa je uslijedio kaos. Nekoliko predmeta poletjelo je prema igračima, a jedan od huligana uletio je u teren i htio se obračunati s kapetanom Slobodanom Uroševićem. 

Postrojili su ih ispred tribine, izvrijeđali pa im poskidali dresove. Nemoćni igrači stajali su poniženi ispred tribine dok su slušali uvrede i prijetnje. Htjeli su od srama pobjeći. Zaista sulude scene koje nemaju veze s nogometom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Utakmica tre?eg kola kvalifikacija za Ligu Europe izme?u FK Partizan i FK AEK Larnaka

Trener Ilija Stolica nije se ni pojavio ispred navijača, a poslije utakmice odletio je sa stolice. Uprava ga je smijenila, a vidjet ćemo hoće li se i oni pokupiti nakon ove blamaže jer već neko vrijeme je kaotično stanje u klubu. Navijači traže odlazak Uprave od početka sezone, poljuljani su odnosi čelnika kluba i navijača, a prvenstvo je već praktički izgubljeno jer Crvena zvezda im bježi sedam bodova.

Partizan će tako u ovakvom kaotičnom stanju natjecanje nastaviti u play-offu Konferencijske lige gdje će igrati protiv malteškog Hamruna. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu