Obavijesti

Sport

Komentari 87

Sulude scene: Grobari postrojili igrače Partizana nakon poraza, skinuli im dresove i vrijeđali ih

Sulude scene: Grobari postrojili igrače Partizana nakon poraza, skinuli im dresove i vrijeđali ih

Skandirali su 'Uprava', očekujući da će igrači uzvratiti s 'odlazi', ali nogometaši Partizana su to odbili pa je uslijedio kaos. Nekoliko predmeta poletjelo je prema igračima, a jedan od huligana uletio je u teren i htio se obračunati s kapetanom Slobodanom Uroševićem

Partizan je šokantno na domaćem terenu ispao iz trećeg pretkola Europske lige nakon remija s AEK-om iz Larnace. Prvi susret Ciprani su dobili 2-1, a u Beogradu je završilo 2-2. To je prouzročilo kaos i nezadovoljstvo na stadionu JNA. 

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, bijesni navijači Partizana htjeli su uletjeti u teren, ali u tome ih je spriječila policija. Pozvali su igrače pred tribinu i tražili od njih da pjevaju protiv čelnika. Skandirali su 'Uprava', očekujući da će igrači uzvratiti s 'odlazi', ali nogometaši Partizana su to odbili pa je uslijedio kaos. Nekoliko predmeta poletjelo je prema igračima, a jedan od huligana uletio je u teren i htio se obračunati s kapetanom Slobodanom Uroševićem. 

Postrojili su ih ispred tribine, izvrijeđali pa im poskidali dresove. Nemoćni igrači stajali su poniženi ispred tribine dok su slušali uvrede i prijetnje. Htjeli su od srama pobjeći. Zaista sulude scene koje nemaju veze s nogometom. 

Utakmica tre?eg kola kvalifikacija za Ligu Europe izme?u FK Partizan i FK AEK Larnaka

Trener Ilija Stolica nije se ni pojavio ispred navijača, a poslije utakmice odletio je sa stolice. Uprava ga je smijenila, a vidjet ćemo hoće li se i oni pokupiti nakon ove blamaže jer već neko vrijeme je kaotično stanje u klubu. Navijači traže odlazak Uprave od početka sezone, poljuljani su odnosi čelnika kluba i navijača, a prvenstvo je već praktički izgubljeno jer Crvena zvezda im bježi sedam bodova.

Partizan će tako u ovakvom kaotičnom stanju natjecanje nastaviti u play-offu Konferencijske lige gdje će igrati protiv malteškog Hamruna. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU