Obavijesti

Sport

Komentari 2

Grubišić: Mislim da je svakom djetetu san potpisati za PPD ZG

Grubišić: Mislim da je svakom djetetu san potpisati za PPD ZG

Osjećam se fenomenalno, ipak sam potpisao za klub koji je prvak Hrvatske i koji igra Ligu prvaka. Iako sam imao odličnu rolu baš protiv Zagreba u prošlom kolu, sada kad sam tu sve je puno teže, rekao je Grubišić

VIDEO

Lijevi vanjski Fabijan Grubišić stigao je iz Varaždina 1930 u PPD Zagreb, a Dino Slavić će i sljedeću sezonu braniti vrata hrvatskog rukometnog prvaka, priopćili su u utorak iz Kutije šibica.

Pokretanje videa...

Hrvatska ostala bez polufinala Eura 01:00

Za 20-godišnjeg Grubišića, nekadašnjeg igrača Dugog Sela, koji je već kao 18-godišnjak debitirao u seniorskoj reprezentaciji, ovo je korak u karijeri na koji je dugo čekao.

- Osjećam se fenomenalno, ipak sam potpisao za klub koji je prvak Hrvatske i koji igra Ligu prvaka. Mislim da je svakom djetetu san potpisati za PPD Zagreb. Premda smo već neko vrijeme u pregovorima, sada smo se odlučili da je ipak najbolje vrijeme da dođem u Zagreb. Iako sam imao odličnu rolu baš protiv Zagreba u prošlom kolu, sada kad sam s druge strane sve je drugačije i puno teže - izjavio je Grubišić u klupskom priopćenju te komentirao mogući debi u Ligi prvaka:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bilo bi veliko iznenađenje da baš premijeru imam u četvrtak protiv Kiela. Zaigrao ili ne, nadu imam, ali želim ekipi što bolju utakmicu. Jedan od razloga što sam došao tu je da sam uvijek gladan pobjeda, a PPD Zagreb je pobjednički klub što je i pokazao kroz dugi niz godina svojim trofejima.

Zagreb: RK PPD Zagreb i SC Pick Szeged u 11. kolu EHF Lige prvaka

Iz kluba je u utorak stigla vijest i o produženju ugovora na još jednu sezonu s 29-godišnjim vratarom Dinom Slavićem, Riječaninom koji je stigao u Zagreb iz španjolskog Ademar Leona. Slavić se svojim nastupima izborio za status prvog vratara hrvatskog prvaka.

- Tu se dobro osjećam i imam dobru minutažu. Došao sam kao drugi golman, no evo dobio sam ipak veću minutažu i povjerenje što mi jako puno znači. Mislim da ova ekipa ima potencijala za još bolje igre, napredak i dobre rezultate, premda treba vidjeti u kakvom sastavu ćemo biti sljedeće godine. Međutim, stvarno sam optimist i mislim da možemo napredovati u svakom slučaju - izjavio je Slavić.

RK PPD Zagreb i RK Gorica igraju 2. kolo Lige za prvaka

U nastavku sezone momčad Ivice Obrvana je ostvarila pet pobjeda i jedan poraz. Tri uvjerljive pobjede "zagrebaši" su ostvarili u hrvatskom prvenstvu, jednu u SEHA ligi, a u Ligi prvaka su pred svojim navijačima iznenadili Pick Szeged (26-24). Jedini poraz doživjeli su na gostovanju kod Vardara (19-20) u Ligi prvaka.

U četvrtak (20.45 sati) u Arenu Zagreb dolazi njemački Kiel. PPD Zagreb je sa osam bodova na sedmom mjestu skupine A i u ravnopravnoj borbi za plasman u osminu finala s Vardarom (9) i Elverumom (8). Ta tri kluba će se u preostala dva kola boriti za dva mjesta koja vode u osminu finala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...