Sport

Komentari 16

Guardian: Luka Modrić najbolji je veznjak svijeta, peti ukupno

Guardian: Luka Modrić najbolji je veznjak svijeta, peti ukupno

Objavljivali su dio po dio izbora najboljih 100 svjetskih nogometaša, a a još su trojica Hrvata na njemu. Dominik Livaković (28) je na 71., Marcelo Brozović (30) je na 68. , a Joška Gvardiola (21) smjestili su na 31. mjesto

Najbolji nogometaš svijeta prema britanskom Guardianu je Lionel Messi (35), a iza njega su Kylian Mbappé (24), Karim Benzema (35) i Erling Haaland (22), dok se na petom mjestu nalazi 'motor' Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37). Dakle, prema njima je Luka najbolji veznjak svijeta.

- Svi znamo koliko je divnih riječi ispisano o Luki i svemu što je napravio, ne samo za Hrvatsku nego za cijeli svijet. Godine sustižu svakoga, ali on je besmrtan - rekao je Andrej Kramarić (31) o Luki, a tim su se riječima poslužili i britanske kolege pa nastavili:

Spanish Super Cup - Semi Final - Valencia v Real Madrid

- Kramarić je to rekao prije posljednje utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, ali, srećom, ne i posljednje Modrićeve za svoju zemlju. Malotko bi mu mogao zamjeriti da se oprostio nakon trećeg mjesta u Katru, koje je slijedilo nakon srebra u Rusiji. Ima 37 godina i 162 nastupa za reprezentaciju, osvojio je svoju petu Ligu prvaka, ali Modrić ide dalje. I to je užitak - stoji u Guardianu.

Objavljivali su dio po dio izbora najboljih 100 svjetskih nogometaša, a a još su trojica Hrvata na njemu. Dominik Livaković (28) je na 71. mjestu, Marcelo Brozović (30) je na 68. mjestu, a Joška Gvardiola (21)  smjestili su na 31. mjesto.

Najčitaniji članci