Sport

Komentari 5

Guay pobijedio u spustu u Val Gardeni, Natko bez bodova

Guay pobijedio u spustu u Val Gardeni, Natko bez bodova

Od hrvatskih predstavnika nastupio je samo Natko Zrnčić-Dim koji je sa 3.65 sekundi završio na 44. mjestu. Slavio je Erik Guay ispred Jansruda te Clareyja

Erik Guay pobijedio je na spustu koji se danas vozio u talijanskoj Val Gardeni. Kanađanin je do druge spustaške pobjede, a četvrte ukupno, u karijeri stigao s vremenom 1:56.65.

Do drugog mjesta stigao je Norvežanin Kjetil Jansrud s 12 stotinki zaostatka, dok je treći bio Francuz Johan Clarey s 24 stotinke zaostatka.

Vodeći u ukupnom poretku spusta nakon današnje utrke je Aksel Lund Svindal koji je danas završio četvrti. Norvežanin je vodeći i u ukupnom poretku Svjetskog kupa sa 510 bodova.

Od hrvatskih predstavnika nastupio je samo Natko Zrnčić-Dim koji je sa 3.65 sekundi završio na 44. mjestu, dok je Ivica Kostelić pauzirao nakon osvojenog 18. mjesta u Super G-ju.

Val Gardena, spust:

Spust, poredak:

Svjetski kup, poredak:

Kaufmann-Abderhalen do prve pobjede u karijeri

Švicarka Marianne Kaufmann-Abderhalen iznenađujuća je pobjednica spusta koji se danas vozio u francuskog Val d'Isereu. Do prve pobjede u karijeri Švicarka je stigla s vremenom 1:47.28 što je bilo za 29 stotinki brže od Slovenke Tine Maze.

Do trećeg mjesta stigla je Austrijanka Cornelia Huetter sa 0.52 sekunde zaostatka.

Vodeća u ovoj disciplini, Njemica Maria Hoefl-Riesch zauzela je sedmo mjesto.

Spust, Val d'Isere:

Spust, poredak:

Ukupni poredak:

Najčitaniji članci