Sport

Komentari 83

Gzira jedva čeka: Vraćamo se u predivnu Hrvatsku, zadnji put u Splitu su se ukazali vanzemaljci

Gzira jedva čeka: Vraćamo se u predivnu Hrvatsku, zadnji put u Splitu su se ukazali vanzemaljci

Na spomen Hrvatske Maltežanima će se razvući osmijeh na lice jer u ljeto 2019. napravili su senzaciju svih senzaciju i izbacili Hajduk iz Europe- "Veselimo se povratku u Hrvatsku", poručili su

Ovaj put neće u srce Dalmacije, već na Kvarner. Malteška Gzira United nakon dvije godine opet će gostovati u Hrvatskoj, na Rujevici gdje će protiv Rijeke igrati u drugom pretkolu Konferencijske lige. Prva se utakmica igra 22. kolovoza na Malti, uzvrat tjedan dana kasnije.

Jasno, na spomen Hrvatske Maltežanima će se razvući osmijeh na lice jer u ljeto 2019. napravili su senzaciju nad senzacijama i izbacili Hajduk iz Europe. Nakon što su kod kuće izgubili 0-2.

Za takvo što šanse su, prema nekim napisima i koeficijentima koje su nudile kladionice, bile manje od toga da se dokaže postojanje vanzemaljaca. A na što su Maltežani podsjetili...

- Veselimo se povratku u predivnu Hrvatsku. Zadnji put u Splitu su se ukazali vanzemaljci - napisali su na društvenim mrežama iz Gzire kao komentar na Rijekinu objavu svog idućeg protivnika.

Gzira je, inače, teškom mukom, tek na jedanaesterce, u prvom pretkolu prošla andorsku St. Juliju. Da nije novih pravila o golu u gostima, čak bi i ispala jer nakon 0-0 u Andori, na Malti je završilo 1-1. 

Najčitaniji članci