Sport

Komentari 159

Gzira se opet sprda s Hajdukom: 'Izvanzemaljci su u Kazahstanu'

Gzira se opet sprda s Hajdukom: 'Izvanzemaljci su u Kazahstanu'

Rijeka je s 3-0 izbacila Gziru United, koja je prije dvije godine priredila prvorazrednu senzaciju izbacivši Hajduk. A taj Hajduk blamirao se i u Kazahstanu, što je Maltežanima sjelo kao naručeno

Sretni smo što opet možemo doći u predivnu Hrvatsku. Zadnji put u Splitu su vidjeli neke izvanzemaljce, napisali su iz Gzire United nakon što ih je ždrijeb Konferencijske lige upario s Rijekom.

Sjećanja na izbacivanje Hajduka 2019., naravno, nisu izblijedjela. Protiv Riječana nisu imali toliko sreće. Nakon poraza 2-0 kod kuće, simpatični Maltežani izgubili su i u uzvratu na Rujevici u četvrtak golom Josipa Drmića (1-0) i tako završili europsku avanturu.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Žao nam je, Gzira United, nema ovdje izvanzemaljaca", napisali su iz NK Rijeke na društvenoj mreži nakon pobjede.

Europsku avanturu opet je neočekivano rano i šokantno, i Hajduk, na gostovanju kod Tobola u Kazahstanu nakon produžetaka (4-1). Što je šaljivcima iz Gzire United sjelo na volej.

"Hej Rijeko, čestitamo na pobjedi. Izvanzemaljci su se preselili u Kazahstan, žao nam je, možda ih vidite drugi put. Sretno u idućem kolu", napisali su u komentaru na objavu Riječana.

Podsjetimo, prije uzvrata između Hajduka i Gzire u Splitu u jednim se regionalnim dnevnim novinama pojavio naslov kako će "prije izvanzemaljci sletjeti na Poljud nego će Gzira izbaciti Hajduk". Baš su se tim novinama gosti motivirali u svlačionici i posramili hajdukovce, koji se sad opet crvene.

Da, možda je to realnost, kako je priznao i predsjednik Lukša Jakobušić...