Obavijesti

Sport

Komentari 26

Vučević: Imamo kvalitetne individue, no i oni 'zaštekaju'

Vučević: Imamo kvalitetne individue, no i oni 'zaštekaju'
1

Hajdukovi nogometaši oporavili su se od umora, a njihov trener zadovoljan je pozitivnim ozračjem i maksimalno ozbiljnom pristupu treningu...

VIDEO

Trener Hajduka Goran Vučević s puno optimizma gleda u subotnji ogled s Osijekom na Poljudu, a optimizam gradi na onome što njegovi igrači pružaju na treninzima u zadnjih nekoliko dana. 

- Tjedan je protekao u pozitivnom ozračju i maksimalno ozbiljnom pristupu treningu. To je ono na čemu gradimo optimizam uoči Osijeka i ostalih utakmica koje nakon toga slijede - kaže trener Hajduka, koji je do kraja polusezone ostao bez prvog golmana Subašića, koji će u ponedjeljak na operaciju.  

- To je veliki hendikep, Subašić je u zadnje vrijeme branio u kontinuitetu u dobroj formi, a na gol će Radošević koji nema taj kontinuitet. No ja duboko vjerujem u Radoševića, mislim da će on to dobro odraditi. 

U konkurenciju se vraćaju oporavljeni Srđan Andrić, Duje Čop i Ahmad Sharbini, što Vučeviću ostavlja mogućnost kombiniranja sastava. 

- Ne bih želio puno razgovarati o imenima, nije to moj stil. Nije lako složiti momčad po mom viđenju. Mi imamo puno kvalitetnih individualaca, poput Tomasova ili Anasa, no oni znaju 'zaštekati'. Moraš ih čekati 90 minuta jer oni uvijek mogu jednim potezom riješiti utakmicu. No možeš čekati jednoga, čekati trojicu takvih je previše.

Osijek je za Vučevića momčad vrijedna respekta. 

- Osijek bih svrstao uz bok Varaždina, Belupa... To su momčadi koje ti mogu napraviti puno problema ako ne uđeš u utakmicu kako treba. Imaju jako dobre, mlade igrače, agresivne, željne dokazivanja... Iako nam za par dana dolazi AEK, uopće ne razmišljam o AEK-u, nego samo o Osijeku. Još jedan kiks za nas bi bio poguban.

Osijek i Dinamo u momčad su uveli mlade nade, Špehara i Kovačića, hoćete li i vi posegnuti za sličnim obrascem i pružiti prigodu mladom Džoniju ili nekome drugome?

- Svi dobro znate da ja volim mlade igrače, ali ne bih s imenima izlazio vani ili ulazio u diskusiju o tome što Dinamo radi. Ne zanima me što Dinamo radi, mogu raditi što ih je volja. Ja sam tu kratko, imam na raspolaganju one koji su iznijeli teret dosad, a s njima ćemo i nastaviti. A o tome što će biti ubuduće sad ne razmišljam, niti želim razmišljati. 

Hajduk će 11. prosinca na Poljudu odigrati prijateljsku pripremnu utakmicu protiv Rosenborga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...