Obavijesti

Sport

Komentari 15

Hajduk ga nije zaboravio: Mora na hitnu operaciju, Jairo i 'bili' mu poslali poruke podrške...

Hajduk ga nije zaboravio: Mora na hitnu operaciju, Jairo i 'bili' mu poslali poruke podrške...

Željko Vladislavić je za vrijeme Hajdukovih priprema na Braču marljivo uređivao travnjak kako bi igrači imali sjajne uvjete. Nažalost, nedugo nakon toga saznao je da mora na operaciju, a podrška mu je Hajduk...

VIDEO

Život nosi nepredvidljive situacije, nekad lijepe, nekad manje lijepe, ali u oba slučaja može se pokazati i ljudskost i empatija. A Hajduk je pokazao večeras i srce i empatiju.

Pokretanje videa...

željko Vladislavić 00:20

Ako ste pratili naše izvještaje s priprema Hajduka na otoku Braču, sigurno vam je upala u oko priča o Postiraninu Željku Vladislaviću koji volonterski uređuje travnjake, toliko posvećeno i marljivo da oni izgledaju ravni poput biljarskog stola. 

Iako je za vrijeme Hajdukovog boravka na Braču stalno padala kiša, Vladislavić je svaki dan popravljao oštećenja, ravnao i kosio. Čim bi igrači otišli u hotel, popravio bi iskopane busene trave, povaljao teren, ako treba i pokosio i označio linije, sve kako bi idući trening teren dočekao u što boljem stanju. 

- Sve za Hajduka, ako treba i kišu ćemo zaustaviti. Hajduk se voli jednako i kad je prvi i kad je peti, nadajmo se da će baš iz Postira krenuti prema vrhu prvenstvene ljestvice. A valjda će se sjetiti i ostaviti štogod opreme za naše veterane – kazao je Vladislavić, koji je i sam nekada igrao nogomet, a danas je aktivan u momčadi postirskih veterana koja redovito trenira i igra utakmice.

željko Vladislavić

Opremu i poklone Hajduk je ostavio lokalnom klubu čiji je teren koristio, vratio se u Split i cijela je priča pomalo i pala u zaborav.

Ali nažalost vrijedni Vladislavić je nekoliko dana nakon odlaska Hajduka u Split doznao tužnu vijest. Dijagnosticiran mu je ozbiljan zdravstveni problem zbog čega u četvrtak ima operaciju u Zagrebu.

Kad je ta vijest stigla do Poljuda, popularnog "Voje", kako Vladislavića svi zovu, sjetili su se i igrači, a poruku podrške mu je među prvima poslao Brazilac Jairo, jedan od njemu najdražih igrača.

Vladislavić je zaželio zajedničku fotografiju još u Postirama i Jairo mu je rado izašao u susret, a kad je čuo da je "Voje" u bolnici, zaželio mu je brz oporavak te mu poslao potpisani dres koji će mu biti uručen čim se iz bolnice vrati kući na Brač.

A ovaj događaj je po tko zna koji put pokazao da je Hajduk puno, puno više od nogometnog kluba...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub