Obavijesti

Sport

Komentari 72

Hajduk i Tommy su na tržište plasirali paletu novih proizvoda

Hajduk i Tommy su na tržište plasirali paletu novih proizvoda
7

Ovo je 28. co - branding proizvod od koga jako puno očekujemo. Ne samo zbog zastupljenosti u prodajnim lancima diljem Dalmacije, nego i od direktnog plasmana na samom stadionu, kaže Aljoša Bašić

VIDEO

Danas su Hajduk i tvrtka Tommy, koja je i do sada bila najveći sponzor Hajduka, na tržište plasirali novu paletu proizvoda s logotipom i imenom Hajduka. Riječ je o šest vrsta grickalica koje se mogu naći na policama tog trgovačkog lanca. 

- Ovo je 28. co - branding proizvod od koga jako puno očekujemo. Ne samo zbog zastupljenosti u prodajnim lancima diljem Dalmacije, nego i od direktnog plasmana na samom stadionu - kazao je poduzetni direktor Hajdukova marketinga Aljoša Bašić te dodao kako će Hajduku od maloprodajne cijene pripasti 15%. 

Član uprave tvrtke Tommy Dario Mamić dodao je kako se radi o visokokvalitetnim proizvodima, koje za robnu marku Bondi pune najpoznatiji proizvođači, a plasirat će ih po konkurentnim cijenama. 

- Pred vama je šest proizvoda, kikiriki, slani kikiriki, štapići, flipsevi, kokice i slatki biskvit s narančom, a uskoro očekujemo i širenje palete proizvoda. Naša tvrtka najveći je sponzor Hajduka, a sada širimo suradnju i na komercijalnim osnovama. Ovi će se proizvodi naći na policama naših 200 prodavaonica. 

Obzirom na neke špekulacije kako vlasnici tvrtke razmišljaju o smanjenju sponzorskih davanja prema Hajduku,  te odustajanju od reklame na dresu, Bašić nam je potvrdio kako ugovor istječe, ali i kako su u tijeku pregovori o njegovom produženju. 

- Nisam direktno involviran u pregovore, ali mogu potvrditi da se razgovori na tu temu vode te kako je naša tvrtka zainteresirana za produženje suradnje - potvrdio je i Dario Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići