Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Hajduk ima fantastične igrače, ali naš prolaz dalje je zaslužen'

'Hajduk ima fantastične igrače, ali naš prolaz dalje je zaslužen'
1

Čak i sat prije susreta smo doslovno s igračima postupali kao s malom djecom, uvjeravali smo ih da su to što se čuje navijači iz Libereca, na TV-u navijaju za nas

VIDEO

Slovan je odličnom predstavom na Poljudu pobijedio Hajduk 1-0 te se tako sasvim zasluženo plasirao u skupine Europske lige. Trener češke momčadi Jindrich Tipišovsky bio je očakivano sretan izvedbom svoje momčadi:

- Sretan smo što smo pobijedili te što smo poboljšali koeficijent češkog nogometa. Igrali smo u najburnijoj atmosferi u našoj povijesti i divim se svim svojim igračima da su se uspjeli koncentrirati na igru u takvoj atmosferi. Svjesni smo da je Hajduk u ovakvoj atmosferi izbacio norveški Stromsgodset, klub koji je izbacio našu Mladu Boleslav. Željeli smo početi agresivno, s kontra napadima, da što prije pokušamo zabiti gol te protivniku oduzeti 'vjetar iz jedara'. Smatram da smo uspjeli i drugo poluvrijeme je proteklo u očekivanju da sigurno privedemo utakmicu kraju. 

Jeli vas iznenadilo nedostatak agresije Hajduka?

- Bili smo svjesni da će Hajduk biti u boljoj poziciji, zato smo željeli pritisnuti napadački Hajduk i tako ih neutralizirati. Pribojavao sam se da će Hajduk napraviti veći pritisak, no mi smo to osujetili našom igrom. 

Je li igrače Hajduka okovala atmosfera s tribina više nego vaše?

- Mi smo se jako puno posvetili igračima, puno smo analizirali, čak i sat prije susreta smo doslovno s igračima postupali kao s malom djecom, uvjeravali smo ih da su to što se čuje navijači iz Libereca, koji na TV-u navijaju za nas. 

Jeste li pokazali u dva susreta da ste bolja momčad

- Respektiram Hajduk i njegove igrače, oni su jako dobri, pogotovo Vlašić i Balić, koji će u budućnosti biti igrači na svjetskoj razini. Pred njima je velika karijera, ali smatram da je naša pobjeda i prolaz u dva susreta zaslužena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu