Obavijesti

Sport

Komentari 106

Hajduk je na koljenima: Hugo, pa ovako očajno nije bilo dugo

Hajduk je na koljenima: Hugo, pa ovako očajno nije bilo dugo
6

Hugo Almeida igrao je 78 minuta, a to vrijeme mogao je utrošiti ležeći na trosjedu. Otprilike je jednako potrošio kalorija. Carrillo ga je izvadio, a navijači su ga izviždali

VIDEO

Hajduk je opet na Poljudu izgubio od Rijeke, pa na domaću pobjedu u Jadranskom derbiju čekaju od 7. kolovoza 2011., znači više od šest godina! Loše, bezidejno, na trenutke i jadno. Tako je izgledao Hajduk u utakmici protiv Rijeke.

Rijeka je slavila na Poljudu 2-0 protiv očajnog Hajduka

Bila je to vjerojatno najlošija utakmica Hajduka ove sezone, iako ni protiv Osijeka nije izgledalo bajno. No, tamo su do posljednje minute bili u igri za bod, protiv Rijeke je sve bilo riješeno već nakon sat vremena. Ma, i ranije, jer ovakav Hajduk teško može biti prijetnja bilo kome. Uostalom, prvi udarac u okvir imali su u 67. minuti, a kad je Hajduk na svom Poljudu tako bezopasan, onda je to zabrinjavajuće.

Odlaskom Nikole Vlašića i ozljedom Marka Futacsa, Hajduk igra kao "muha bez glave", i ako je ovo doista prava slika, onda se Splićanima ne piše dobro. A tek Hugo Almeida... Igrao je 78 minuta, a to vrijeme mogao je utrošiti ležeći na trosjedu. Otprilike je jednako potrošio kalorija.

Vidjevši gdje to vodi Carrillo ga je izvadio iz igre, a njegovo prešetavanje po terenu prepoznali su i navijači Hajduka te su ga propisno izviždali. Prošlo je tek devet kola, a Hajduk za drugoplasiranom Rijekom zaostaje pet, a za prvoplasiranim Dinamom čak devet bodova!

Previše za tako kratki period. U ovosezonskim utakmicama protiv Dinama, Osijeka i Rijeke Hajduk nije osvojio niti bod. Štoviše, “bijeli” su u te tri utakmice zabili dva gola, a primili čak sedam golova.

Jedino lijepo što se Hajduku dogodilo bio je dolazak djece na jedan dio tribine. Samo, ako ćemo se našaliti, teško da su djeca uživala u ovakvoj igri Hajduka. Sjever nije sigurno. Nezalaganje na terenu nagradili su okretanjem leđa.

A kad vam najvjerniji okrenu leđa, vrijeme je za promjene... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz