Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Hajduk otpisao Jerteca i Buljata, dolaze četvorica

Nakon Siniše Linića, s Poljuda bi uskoro mogao otići i dvojac koji je prije godinu dana došao iz Dinama. A Jako Andabak najavljuje pojačanja...

Ivo Čagalj
Foto: Ivo Čagalj
2 komentara

Izuzev Kreše Ljubičića, na Poljudu dolazaka igrača još uvijek nema. Nema ni najavljenih odlazaka, no ima otpisanih igrača. Siniša Linić i službeno više nije igrač Hajduka, a uskoro to najvjerojatnije neće biti ni Marijan Buljat ni Dario Jertec.
- Sva trojica mogu tražiti novi klub - jasno i nedvosmisleno poručio je predsjednik Hajduka Mate Peroš. Trener Miše navodno je sam otpisao Linića, nije mu trebao ni Jertec, dok je Buljata čak i želio zadržati. No Uprava je dvojcu pristiglom iz Dinama prošloga ljeta ponudio 50 posto manji ugovor, pa o treneru nije baš sve ovisilo. Nakon svega, definitivno je samo da ova trojica neće na pripreme u Sloveniju. Jertec i Buljat mogu i ostati u Hajduku, obojica imaju važeće ugovore.
- Mogu, naravno da mogu. Ali mi na njih ne računamo - kaže Peroš, koji odnedavno mora usko surađivati s velikim dioničarima. Jako Andabak nedavno je bez konzultacija sa strukom doveo Krešu Ljubičića, ali čini se da na tome ne misli stati.
- Dovest ćemo još četvoricu igrača, pregovori su pri kraju. Dvojica ili trojica od te četvorice bit će napadači - otkrio je Andabak. O imenima se ne zna previše ali, sudeći po naklapanjima u posljednje vrijeme, među tom trojicom bi mogli biti Brazilac Kardec, Makedonac Naumoski, Šibenčanin Rodić, Osječanin Primorac, možda još jedan Brazilac... Valjda je Andabak ovoga puta nešto pitao i struku.

Naši partneri pišu
Message