Sport

Komentari 90

Hajduk prodao dokapetana par sati uoči europske utakmice?!

Hajduk prodao dokapetana par sati uoči europske utakmice?!

Radošević neće večeras konkurirati za sastav Hajduka. Neslužbeno doznajemo kako je otputovao na potpis ugovora s danskim Brondbyjem. Posao bi trebao biti dovršen večeras, najkasnije ujutro...

Samo par sati uoči prve utakmice za Hajduk ove sezone protiv sofijske Slavije u 2. pretkolu Europske lige, "bili" su ostali bez ponajboljeg igrača i dokapetana, Josipa Radoševića.

Radošević neće večeras konkurirati za sastav Hajduka. Neslužbeno doznajemo kako je otputovao na potpis ugovora s danskim Brondbyjem.

Posao bi trebao biti dovršen večeras, najkasnije ujutro.

- Ne mogu vam ništa konkretnog kazati do večeras - kratko nam se javio Radošević.

Hajduku će pripasti 800 tisuća eura odštete, a Radoševiću 200 tisuća jer kad je Hajduk doveo Josipa koji je bio bez ugovora prošloga ljeta, dogovorili su uvjete suradnje po kojima će Radoševiću od sljedećeg transfera ići 20 posto. To se sada i ostvarilo.

U danskom klubu je već Ante Erceg, bivši igrač Hajduka. Njih dvojica sudjelovala su u izbacivanju danskog prvaka iz Europe prošloga ljeta kada su 'bili' kroz dvije utakmice prošli dalje.

Tako Josip Radošević i po drugi put napušta Hajduk i to samo godinu dana nakon povratka u svoj matični klub iz kojeg je 2013. otišao u Napoli za 3 milijuna eura.

Najčitaniji članci