Obavijesti

Sport

Komentari 67

Hajduk se nada čudu: Evo gdje gledati spektakl na Poljudu

Hajduk se nada čudu: Evo gdje gledati spektakl na Poljudu

Hajdukovci će večeras od 21 sat na krcatom Poljudu dočekati Villarreal u uzvratnom susretu play-offa Konferencijske lige. Španjolci dolaze s prednošću 4-2

VIDEO

Prošlo je 12 godina otkako je Hajduk posljednji put igrao grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Promijenili su se treneri, igrači, ali vjernost navijača i ljubav prema klubu je sve veća. Željni su europskih utakmica i rušenja velikana na Poljudu, ekstaze kao protiv Anderlechta kada se tresao stadion. Je li konačno došlo vrijeme da nakon toliko godina europski velikan padne na Poljudu i igrači priušte navijačima radost i veselje? Navijači sanjaju, a uz krcati stadion i čuda su moguća.

Pokretanje videa...

Koreografija Torcide protiv Vitorije VIDEO

Hajdukovci će večeras od 21 sat na krcatom Poljudu dočekati Villarreal u uzvratnom susretu play-offa Konferencijske lige. Španjolci dolaze s prednošću 4-2, zaostatak koji će, realno gledano, Splićani teško nadoknaditi, ali bez obzira na to, optimizam među navijačima ne jenjava. Pa ako ćemo uspoređivati, manja vjerojatnost bila je da će Gzira izbaciti Hajduk, nego 'bili' Villarreal.

Villarreal Hajduk

Poljud će gorjeti i na krilima vatrene atmosfere, sjajne predstave na terenu i uz malo sportske sreće, sve je moguće. Huk s tribina povest će igrače od prve minute.

Navijači će ih nositi, ali oni neće zabiti gol. Za srušiti prošlosezonskog polufinalista Lige prvaka trebat će i maestralna partija svih igrača, a pogotovo Marka Livaja koji je u padu forme u posljednje vrijeme. U Španjolskoj zabio je nesretni autogol, a ima li bolje i veličanstvenije prilike iskupiti se pred svojim navijačima, na najvećoj pozornici?

Valencia: Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk

- Govorili smo o čudu puno puta. Protiv Lokomotive smo se borili, ali često puta nije to ništa donijelo. Nismo bili uvjerljivi u zadnjoj trećini, ali okrenuli smo se idućoj utakmici. Ona će biti drugačija, drugačiji mora biti pristup. Villarreal želi držati loptu jako dugo, moramo biti strpljivi. Nakon Lokomotive rekao sam da moramo biti koncentrirani 90 minuta. Igračima smo pokazali detalje koji bi mogli biti ključni. Jedan korak naprijed ili natrag, lijevo ili desno mogu odlučiti. Biti miran, vjerovati da možemo protiv Villarreala. Ako damo 100 posto, navijači su tu... Čuda se mogu dogoditi - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Valencia: Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk

Svi igrači su na raspolaganju, Marco Fossati mogao bi krenuti od prve minute, sjajna vijest je i da se oporavio Nikola Kalinić nakon što ga je igrač Villarreala raskrvario u prvoj utakmici. Dobio je 13 šavova, a zaigrat će s maskom na licu. 

Sve je spremno za spektakl, atmosfera na Poljudu bit će užarena, ambijent za pamćenje, a hoće li to biti i utakmica za pamćenje o kojoj ćemo pričati godinama, sve je na igračima Hajduka.

Utakmica počinje u 21 sat, a prijenos je na HRT 2 i Hajduk Digital TV-u. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA S IVICOM KOSTELIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima