Obavijesti

Sport

Komentari 67

Leteći Letica srušio Riječane: 'Isprovocirao sam Gavranovića'

Leteći Letica srušio Riječane: 'Isprovocirao sam Gavranovića'
1

Letica više voli izlaziti s gol linije što je i pokazao u nekoliko navrata na Rujevici. Pritom je skinuo penal Gavranoviću što je oduševilo i Stipu Pletikosu. Poslije utakmice je teško pronalazio riječi...

VIDEO

Igrala se 52. minuta Jadranskog derbija pri Hajdukovih 2-1 na Rujevici. Taman što su poveli majstorijom Ante Ercega, Rijeka je izborila penal i odgovornost je preuzeo njihov ponajbolji igrač Mario Gavranović. 

Letica i Erceg za slavlje 'bilih' nad Rijekom poslije 2082 dana!
Letica i Erceg za slavlje 'bilih' nad Rijekom poslije 2082 dana!

Stavio je loptu na bijelu točku, uzeo zalet i tukao, no ispao je tragičar zbog pričuvnog Hajdukovog golmana Karla Letice (20) koji ga je pročitao poput prekaljenog rutinera.

- Da vas ne lažem, san je bio pola ovoga što se dogodilo. Ne mogu vjerovati, glava mi je nigdje... Ne znam što govorim, ne znam ništa. Pokušao sam ostati miran, pročitati stranu i isprovocirati ga. Na taj način branim i to mi se isplatilo - rekao je uzbuđeni Karlo poslije utakmice života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prekrasnom paradom izbio je loptu u korner i sačuvao vodstvo 'bilih', a na kraju, ispostavit će se i pobjedu.

Nakon pobjede Hajduka nad Rijekom i gašenja 'crnog niza' od 20 utakmica, odnosno 2082 dana bez pobjede, na Instagramu javio se i legendarni Stipe Pletikosa koji je prepoznao trenutak te uputio čestitku mladom Letici.

Od danas je 201cm visoki Karlo daleko ozbiljnija konkurencija danas ozlijeđenom Danteu Stipici koji je ove sezone imao niz sjajnih obrana, ali i kritičnih intervencija...

Konkurencija je zaoštrena, a u budućnosti Letica bi mogao krenuti stopama Stipe Pletikose i Lovre Kalinića koji su oduševljavali na golu splitske momčadi.

Karlo je 'Hajdukov mornar' iz Omiša, obožava more i njegova obitelj ima brod kojim prevozi turiste. Od hobija preferira ronjenje, roni na dah 20-25 metara. Za njega kažu da je mlad i zaigran, obožava tehnicirati s loptom i igra nogom mu je poseban 'forte'. 

Dugo je čekao priliku na golu Hajduka i dočekao na Rujevici.

- Strpljenje, rad i nema druge. Uzor mi je Asmir Begović dok je bio u Stokeu, ali i dobar sam Lovrom Kalinićem koji mi je velika podrška.

Letica više voli izlaziti s gol linije što je i pokazao u nekoliko navrata na Rujevici kada je brzim istrčavanjima pomagao svojim stoperima. Baš poput Manuela Neuera... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu