Obavijesti

Sport

Komentari 42

Hajduk remizirao u posljednjoj utakmici uoči nastavka HNL-a: Krovinović krasno pogodio...

Hajduk remizirao u posljednjoj utakmici uoči nastavka HNL-a: Krovinović krasno pogodio...

Ivan Leko je u pobjedi protiv Celja odmorio većinu prve postave i dao šansu mladim igračima, a ovaj put je zaigrala momčad koja bi trebala predvoditi Splićane u nastavku sezone

VIDEO

Gdje god Hajduk dođe na pripreme, dočeka ga vojska navijača. Bilo to u Postirama, Austriji ili - Novigradu. U ovom prekrasnom istarskom gradiću imali su podršku kao da igraju u Splitu. 

Pokretanje videa...

Predstavljanje Ivana Leke u Hajduku 02:55

Hajduk je remizirao s češkim prvoligašem Slovackom (1-1) i tako završio pripreme u Istri. Rezime je tri pobjede (Radomlje, MOL Fehervar i Celje) i remi, više nego zadovoljavajući učinak. No, ono što navijače veseli puno više od dobrih rezultata je novi stil prepun pritiska, presinga i visokog intenziteta koji melje protivnika tempom. Igra koja jamči atraktivan nogomet i puno golova. Nešto za čime navijači Hajduka vape godinama i oružje kojim bi se trebali upustiti s Dinamom u borbu za naslov prvaka. 

Ovaj put nije to bilo ni izbliza dominantno i uvjerljivo kao u prethodne tri utakmice. Splićani su dominirali u prvom dijelu, mogli zabiti više od jednog gola, a onda pali u nastavku. Teške pripreme i četiri utakmice u nekoliko dana uzele su danak. 

Ivan Leko je u pobjedi protiv Celja odmorio većinu prve postave i dao šansu mladim igračima, a ovaj put je zaigrala momčad koja bi trebala predvoditi Splićane u nastavku sezone. Jedino je odmor dobio Emir Sahiti, umjesto kojeg je priliku dobio mladi Roko Brajković. Bili su krenuli u sastavu: Sentić - Mikanović, Awaziem, Borevković, Melnjak - Grgić, Kalik, Krovinović - Mlakar, Livaja, Brajković. U nastavku su šansu dobili Lovrencsics, Prpić, Fossati i Pukštas. 

Poreč: Hajduk odigrao pripremnu utakmicu protiv Celja

Kvaliteta hrvatskog doprvaka vrlo brzo je došla do izražaja. Hajduk je poveo već u šestoj minuti lijepim golom Filipa Krovinovića. Bijeli su jurnuli u kontru, Mlakar je pokušao proigrati Livaju, protivnička obrana je to blokirala, no lopta je kao naručena na pladnju dočekala Krovinovića koji ju je dočekao u naletu, s lijeve strane šesnaesterca, pa neobranjivo pospremio u donji desni kut. 

Poreč: Hajduk odigrao pripremnu utakmicu protiv Celja

Splićani su dominirali na početku, no kako je utakmica odmicala, intenzitet je padao i češki prvoligaš je to iskoristio. U 22. minuti Slovacko je izjednačio preko Seung Bin Kima koji je ispratio ubačaj s desne strane, ostao je sam u petercu i zabio kroz noge Sentiću za 1-1. Bio je to i konačan rezultat.

Hajdukovcima slijedi povratak u Split, posljednje ušminkavanje pa utakmica protiv Šibenika za tjedan dana u 18. kolu HNL-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana