Obavijesti

Sport

Komentari 16

Hajdukovci će se za nastavak sezone pripremati u Portugalu

Hajdukovci će se za nastavak sezone pripremati u Portugalu

Trener Valdas Dambrauskas zakazao je okupljanje prve momčadi 3. siječnja na Poljudu, u inicijalnom dijelu priprema igrači će trenirati u Splitu, a zatim će preseliti u Portugal

VIDEO

Hajduk je prijašnjih godina na zimske pripreme odlazio u turski Belek, početkom ove godine ostao je u Hrvatskoj, točnije u Postirama, a za proljetni dio sezone ovaj put će se pripremati u toplijim krajevima.

Pokretanje videa...

Livaja: 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to' VIDEO

Središnji dio priprema za nastavak sezone Hajdukova prva momčad odradit će u portugalskoj regiji Algarve. 

Trener Valdas Dambrauskas zakazao je okupljanje prve momčadi 3. siječnja na Poljudu, u inicijalnom dijelu priprema igrači će trenirati u Splitu, a zatim će preseliti u Portugal. Za sada su dogovorene dvije prijateljske utakmice, protiv švicarskog Servettea (13. siječnja) te praške Slavije (22. siječnja). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Splićani su jesenski dio sezone završili na četvrtom mjestu, što i nije neki napredak u odnosu na prethodne sezone, ali odlična vijest je što prvoplasirani Dinamo bježi tek pet bodova, što je itekako nadoknadivo u nastavku sezone. Valdas Dambrauskas je u potpunosti preporodio Hajduk, od serije loših rezultata i ne baš bajne igre vratio ih je na pobjednički kolosijek i u Split donio veliku euforiju.

Implementirao je neke svoje taktičke postavke i ideje, vidi se napredak, a kada odradi s momčadi kompletne pripreme, navijači se nadaju kako će Majstor s mora još bolje izgledati. I morat će jer na proljeće nam slijedi paklena bitka za naslov prvaka. Gledamo možda i najneizvjesniju sezonu HNL-a u povijesti, čak četiri kluba bore se za naslov i bit će to bespoštedna borba iz koje će kao prvi izaći samo onaj najbolji. 

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek

'Bili' su od njegovog dolaska slavili pet puta i dvaput remizirali, što je veliki napredak, ali, nadaju se klupski čelnici, tek i početak jedne lijepe priče koja se piše na Poljudu. 

U gradu je velika euforija, navijači sanjaju naslov prvaka nakon 17 godina, a glavni razlog za to je i sjajni Marko Livaja. Bio je fenomenalan u prvom dijelu sezone, zabio je 13 golova i triput asistirao. Kada je on u ovakvoj formi, Hajduk može ciljati na najveće stvari.

Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje

A dok su igrači na odmoru, sportski direktor Mindaugas Nikoličius vrijedno radi na novim pojačanjima. Dok Litavac, kao i do sada, radi u strogoj tajnosti, navijači se prizivaju Filipa Bradarića i Nikolu Kalinića.

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek

- Postoje dvije, tri, možda četiri pozicije na kojima tražimo pojačanja. Vjerujem da trebamo napadača, trebamo desnog bočnog koji će biti konkurencija Lovrencsicsu, trebamo još jednog veznjaka i kao što znate Edouk je sada ozljeđen na duže vrijeme, tako da trebamo i jednog krilnog igrača - kazao je nedavno Nikoličius. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova