Sport

Komentari 55

Halilhodžić: Istina je, odlazim u Francusku, ali neću reći kada...

Halilhodžić: Istina je, odlazim u Francusku, ali neću reći kada...

Slaven igra dobar nogomet. Mi imamo sjajan niz i želimo ga nastaviti, rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić na konferenciji za novinare uoči Slaven Belupa...

Dinamov trener Vahid Halilhodžić debitirao je na "modroj" klupi protiv Slaven Belupa prije pola godine. U subotu ga čeka isti protivnik.

- Slaven igra dobar nogomet. Mi imamo sjajan niz (zadnjih 15 utakmica ima 13 pobjeda i dva remija op.a.). Želimo nastaviti taj niz - rekao je Vaha.

Šetao je Dinamov trener maksimirskim terenom kako bi pogledao u kakvom je stanju.

- Teren je katatstrofalan i u takvim će uvjetima biti onemogućena pas-igra. U Dinamu želim stvoriti kulturu pobjede, da se pobjeđuje svugdje, bez obzira na važnost. I Chelsea i Barcelona su favoriti u svojim prvenstvima pa im se dogodi da "kihnu". Tako se i nama može dogoditi - kaže Vaha.

U tom nizu u Dinamu je primio samo tri gola.

- Mislim da sam u Obali Bjeloksoti imao takav niz. Ali gdje god sam bio moja momčad je morala biti takva da primi što manje golova. Ne znam jesam li ikada primio tri komada kao u utakmici Dinama protiv Villarreala. Mnoge momčadi kad prime gol, opuste se. Kod mene toga nema - rekao je Vaha pa dodao i jedan primjer:

- Pogledajte Real koji je u "el clasicu" imao samo dva igrača koji nisu igrali obranu. Vidjeli ste što je bilo na kraju.

Novinare je najviše zanimala informacija koja se pojavila u L'Equipeu, da će se Vaha vratiti u Francusku.

- Točno je, namjeravam se vratiti u Francusku. Tamo ću raditi i živjeti, a vas sigurno zanima kada. A to vam neću reći.

Najčitaniji članci