Halilović: Zvali su me najbolji klubovi iz HNL-a, nema ništa loše u povratku u hrvatsku ligu | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 162

Halilović: Zvali su me najbolji klubovi iz HNL-a, nema ništa loše u povratku u hrvatsku ligu

Halilović: Zvali su me najbolji klubovi iz HNL-a, nema ništa loše u povratku u hrvatsku ligu

Imam još 10 godina karijere pred sobom i sad sam spreman za veće izazove. Imao sam opcije otići u Dubai, Kinu... Za veliki novac sam mogao otići, rekao je Alen Halilović

VIDEO

Hrvatski nogometaš Alen Halilović (25) je nakon sezone u engleskom drugoligašu Birminghamu odlučio napustiti klub. U lipnju se odlučio na novi izazov u karijeri, a, kako kaže, ponuda ne nedostaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Alen Halilović pjeva Halida 00:15

- Bio sam zadovoljan u Birminghamu i ima puno upita sad, ali odlučio sam da neću brzati jer sam ranije u karijeri nekoliko puta brzao s odlukama. Odlučio sam uzeti vremena i donijeti pravu odluku. U sljedećih deset dana bih mogao odlučiti gdje ću igrati - rekao je bivši igrač Dinama i Barcelone za FavBet pa nastavio:

- Riječ je uglavnom o prvoligašima. Ima upita iz prve engleske lige, iz Championshipa, iz Španjolske... Donijet ću odluku u dogovoru s menadžerom i obitelji. Posljednje dvije-tri godine nisam napravio onoliko koliko sam vjerovao da mogu. Razlog su neke greške, ozljede, ali mi je odlazak u Englesku puno pomogao.

Moguć je povratak i u HNL. Za Halilovića je zainteresirano nekoliko "najboljih klubova u HNL-u."

- Zvali su me najbolji klubovi HNL-a i ne vidim ništa loše u tome vratiti se u HNL. Liga je puno napredovala posljednjih sezona. Trenutno nema ništa konkretno, ali vidjet ćemo u sljedećih deset dana što će se dogoditi.

Nakon odlaska iz Dinama, Halilović je prešao u Barcelonu pa igrao za Milan, Heerenveen, HSV, Liege, Sporting Gijon i Las Palmas, no nigdje nije ostavio dublji trag.

Soccer - Barcelona Pre-Season Training Camp - Day Three - St George

- U Birminghamu mi se ostajalo zbog odnosa s trenerom i sjajnih navijača, ali nismo uspjeli naći zajednički jezik. Dogovorili smo da svatko ode svojim putem, ali ostavili smo mogućnost da se mogu tamo vratiti. Volio bih napraviti neki iskorak. Imam još 10 godina karijere pred sobom i sad sam spreman za veće izazove. Imao sam opcije otići u Dubai, Kinu... Za veliki novac sam mogao otići, ali nisam se za to odlučio jer vjerujem da mogu pružiti dobru igru - zaključio je hrvatski veznjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 162

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner