Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hamilton Mercedesov do 2023.!

Hamilton Mercedesov do 2023.!
3

Britanac će još najmanje dvije sezone voziti za momčad u kojoj je osvojio šest od sedam naslova svjetskog prvaka u Formuli 1. Potpisao je ugovor vrijedan 40 milijuna funti godišnje

VIDEO

Najuspješniji vozač Formule 1 u povijesti sa sedam naslova i 98 pobjeda, Britanac Lewis Hamilton (36), potpisao je novi ugovor za Mercedes do kraja sezone 2023.

Zarađivat će 40 milijuna funti odnosno 46,5 milijuna eura godišnje. Slična primanja imao je i u ugovoru koji je isticao na kraju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lewis Hamilton vježba 00:41

- Teško je vjerovati da je prošlo skoro devet godina kako radim s ovom nevjerojatnom momčadi i uzbuđen sam što ćemo nastaviti suradnju još dvije godine. Ostvarili smo toliko stvari zajedno, ali imamo još dosta toga, na stazi i izvan nje - rekao je Lewis i dodao:

- Nevjerojatno sam ponosan i zahvalan koliko me Mercedes podržao u cilju poboljšanja različitosti i jednakosti u našem sportu. Ostali su odgovorni i napravili važne korake u stvaranju raznolikijeg tima i uključivog okruženja.

Hamilton trenutačno zaostaje 18 bodova za Maxom Verstappenom iz Red Bulla nakon osam od 23 utrke Svjetskog prvenstva. I ovaj vikend vozi u Spielbergu u Austriji.

- Hvala svim posvećenim i talentiranim pojedincima u Mercedesu čiji je naporan trud omogućio sve ovo i upravi na trajnom povjerenju. Ulazimo u novo doba bolida koje će biti izazovno i uzbudljivo. Ne mogu dočekati da vidim što još možemo učiniti zajedno - zaključio je Hamilton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...