Lewis Hamilton produžio ugovor s Mercedesom do 2023. | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hamilton Mercedesov do 2023.!

Hamilton Mercedesov do 2023.!
3

Britanac će još najmanje dvije sezone voziti za momčad u kojoj je osvojio šest od sedam naslova svjetskog prvaka u Formuli 1. Potpisao je ugovor vrijedan 40 milijuna funti godišnje

VIDEO

Najuspješniji vozač Formule 1 u povijesti sa sedam naslova i 98 pobjeda, Britanac Lewis Hamilton (36), potpisao je novi ugovor za Mercedes do kraja sezone 2023.

Zarađivat će 40 milijuna funti odnosno 46,5 milijuna eura godišnje. Slična primanja imao je i u ugovoru koji je isticao na kraju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lewis Hamilton vježba 00:41

- Teško je vjerovati da je prošlo skoro devet godina kako radim s ovom nevjerojatnom momčadi i uzbuđen sam što ćemo nastaviti suradnju još dvije godine. Ostvarili smo toliko stvari zajedno, ali imamo još dosta toga, na stazi i izvan nje - rekao je Lewis i dodao:

- Nevjerojatno sam ponosan i zahvalan koliko me Mercedes podržao u cilju poboljšanja različitosti i jednakosti u našem sportu. Ostali su odgovorni i napravili važne korake u stvaranju raznolikijeg tima i uključivog okruženja.

Hamilton trenutačno zaostaje 18 bodova za Maxom Verstappenom iz Red Bulla nakon osam od 23 utrke Svjetskog prvenstva. I ovaj vikend vozi u Spielbergu u Austriji.

- Hvala svim posvećenim i talentiranim pojedincima u Mercedesu čiji je naporan trud omogućio sve ovo i upravi na trajnom povjerenju. Ulazimo u novo doba bolida koje će biti izazovno i uzbudljivo. Ne mogu dočekati da vidim što još možemo učiniti zajedno - zaključio je Hamilton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner