Sport

Komentari 5

Hamza Barry sve dogovorio s turskim velikanom Bešiktašem?

Hamza Barry sve dogovorio s turskim velikanom Bešiktašem?

Gambijski veznjak prije nekoliko je dana produljio ugovor s Hajdukom, ali samo do kraja ove sezone, a za njegove su usluge ozbiljno zagrizli čelnici Bešiktaša. Koji ga što prije žele vidjeti u Istanbulu...

Suočeni s dilemom žele li najprije čuti dobru pa onda lošu vijest, ili obratno, najprije lošu pa onda dobru, većina nas posegne za prvom varijantom. Takvima među navijačima Hajduka možemo prenijeti dobru vijest da je Hamza Barry produžio ugovor, ali i lošu, a ona glasi kako je ugovor produžen samo formalno i to za dva mjeseca, kako bi mogao nesmetano odigrati do kraja prvenstva.

Naravno, ima među navijačima Hajduka i onih koji nisu oduševljeni igrama Gambijca, oni koji bi ga čim je odbio potpisati ponuđeno produženje ugovora, poslali na tribine. Za njih bi loša vijest bila da Barry ostaje u Hajduku, a dobra da ostaje još samo dva mjeseca...

Bilo kako bilo, četverolist Tudor, Kepčija, Stanić i Brbić odlučio se na 'mekši' pristup prema Barryju, i bez obzira što on na koncu neće rezultirati dugoročnim dogovorom, pokušat će u preostalih deset kola izvući od njega najviše moguće. Nije tajna kako Tudor jako cijeni Barryja, toliko da se na tržištu već traži igrač sličnih karakteristika i tu svako drugačije mišljenje i logika padaju u vodu. Tudorova je zadnja, a konkretan odgovor zbog čega je tome tako, zbog čega je Barry i dalje standardan i u konkurenciji, iako odlazi iz Hajduka, nemoguće je dobiti.

A prema pisanju turskih medija Hamza Barry je već sve dogovorio s Bešiktašem. Turski velikan dulje vrijeme prati igre Hajdukovog Gambijca, te ga što šrije žele vidjeti u Istanbulu. Hamza Barry tako bi odradio do kraja sezonu u dresu Hajduka, a onda bi karijeru kao slobodan igrač nastavio u Bešiktašu, gdje bi postao suigrač našeg Domagoja Vide. Za Hamzu je zainteresiran i mađarski Fehervar na čijoj klupi sjedi bivši trener Hajduka Joan Carrillo.

Najčitaniji članci