Obavijesti

Sport

Komentari 45

'Nerazzurrima' bod u Bergamu, Napoli se učvrstio na 1. mjestu

'Nerazzurrima' bod u Bergamu, Napoli se učvrstio na 1. mjestu
1

Nogometaši Intera odigrali su 1-1 kod Atalante i propustili priliku za 1. mjesto. Napoli je kod kuće svladao Sassuolo 3-1 i pobjegao "nerazzurrima" četiri boda...

VIDEO

Polovicu prosinca Inter je dočekao kao uvjerljivo vodeći na ljestvici Serie A, no uslijedila je serija loših rezultata. "Nerazzurri" su je nastavili i ovu subotu, kad su na gostovanju kod Atalante odigrali 1-1. To im je četvrti put u zadnjih pet utakmica da nisu pobijedili.

Oba gola pala su u prvih 25 minuta, a zabijali su ih "krivi" igrači. Domaćin je poveo u 17. minuti nakon što je Boukary Dramé ubacio na peterac s lijeve strane, a Jeison Murillo uklizao na loptu i prevario Samira Handanovića.

Inter je uzvratio po sličnom receptu. Osam minuta poslije Mauro Icardi oštro je ubacio na peterac s desne strane, a Rafael Toloi u pokušaju izbijanja lopte poslao je pod prečku. Prvi je to put nakon travnja prošle godine da je dva ili više autogolova palo na jednoj utakmici Serie A.

Gosti su u nastavku više držali loptu u posjedu i pokušali doći do pobjedničkog gola, no nisu uspjeli. Najzreliju je šansu imala Atalanta u 61. minuti. Luca Cigarini atraktivno je pucao u padu s peterca, a Handanović kung-fu potezom obranio svoj gol i još jednom pokazao zašto je ponajbolji golman današnjice.

Bivši slovenski reprezentativac imao je pet obrana, sve nakon udaraca unutar šesnaesterca. Četvrti mu je to put da ima najmanje pet obrana na udarce unutar kaznenog prostora, što je prvenstveni rekord.

Marcelo Brozović igrao je svih 90 minuta u redovima Mancinijeve momčadi te zaradio žuti karton, dok je Ivan Perišić u igru ušao u 58. minuti. Ovim bodom Inter je ostao na bod i utakmicu više od vodećeg Napolija, a prestići ga mogu Juventus te Fiorentina koji su na bod odnosno dva manje.

Torino je pobijedio Frosinone 4-2, a Napoli je nakon preokreta svladao Sassuolo 3-1 i učvrstio prvo mjesto na ljestvici s četiri boda više od Intera. Strijelci za Napolitance bili su Callejón i Higuaín (dvaput). Šime Vrsaljko igrao je svih 90 minuta za Sassuolo, dok je Ivan Strinić ostao na klupi Napolija.

Serie A, 20. kolo:

  • Atalanta - Inter 1-1
  • Torino - Frosinone 4-2
  • Napoli - Sassuolo 3-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Kramin šou: Bayernu dao hat-trick i asistirao! Juranovićev Union u drami izborio ostanak
LUDNICA U BUNDESLIGI

VIDEO Kramin šou: Bayernu dao hat-trick i asistirao! Juranovićev Union u drami izborio ostanak

Momčad koju je donedavno vodio Nenad Bjelica izborila je ostanak zbog čega će Bjelica dobiti određen novčani iznos. Bayer Leverkusen postao je prva momčad u povijesti Bundeslige koja je sezonu završila bez poraza