Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hanžek i na Trgu bana Jelačića

Hanžek i na Trgu bana Jelačića

Hanžekovićev memorijal ove godine donosi tri dana vrhunske atletike, a uz sad već tradicionalno bacanje kugle kod gradskih fontana, gledat ćemo i natjecanja na glavnom trgu

Atletika dolazi u srce Zagreba. Ovim dosad neviđenim sportskim spektaklom atletika sa stadiona stiže u gradsko središte, na Trg bana Josipa Jelačića. U sklopu ovogodišnjeg 72. Boris Hanžeković memorijala, Zagreb City Challenge u petak 9. rujna u 16 sati, na glavni zagrebački trg dovodi atletsku skakačku elitu, odakle će slika vrhunskih muških skokova u dalj, skoka s motkom i troskoka za žene obići više od 130 svjetskih zemalja.

Zagreb: 70. memorijal Borisa Hanžekovića, skok u dalj, muški

Navijačka atmosfera, atraktivni skokovi i zabavni program stavit će kraljicu sportova u centar, pozornosti i Zagreba, a posjetiteljima svih generacija pružiti poseban sportski, turistički, kulturni i društveni doživljaj. Zagreb City Challenge zasigurno neće propustiti oni koji žele biti dio ovog povijesnog spektakla, kojim glavni zagrebački trg na jedan dan postaje atletska špica.

Tako će ovim događajem Zagreb ostati zabilježen kao poželjna turistička i sportska destinacija, čime će se pridružiti gradovima domaćinima atletskih atrakcija u samom centru grada, poput natjecanja na glavnom kolodvoru u Zürichu, Golden Roof Challenge u Innsbrucku i gradskom središtu Lausanne.

Zagreb: 68. memorijal Borisa Hanžekovića, skok s motkom

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike. Tako vas uz Zagreb City Challenge, 10. rujna očekuje Atletski Kids Day u Parku Maksimir, Utrka 3 km kao i Memorijal Ivana Ivančića, atraktivno večernje bacanje kugle na gradskim fontanama, a dan nakon, 11. rujna, tradicionalni atletski miting na Stadionu Mladost za koje su ulaznice u prodaji