Obavijesti

Sport

Komentari 1

Hargreaves 777 dana pauzirao pa se ozlijedio nakon 5 minuta

Hargreaves 777 dana pauzirao pa se ozlijedio nakon 5 minuta
6

Owen Hargreaves vjerojatno je najveći pehist u svijetu nogometa posljednjih godina. Zbog ozljede noge nije igrao više od dvije godine, a kad se vratio opet se ozlijedio

VIDEO

Engleski veznjak Owen Hargreaves (29) u Bayernu je godinama briljirao i vladao veznim redom Bavaraca. U transferu iz snova prešao je u Manchester United i očekivalo se da će sljedećih godina biti glavni veznjak u stroju Alexa Fergusona. No tada je krenuo peh za pehom, ozljeda za ozljedom, mjesec za mjesecom izvan travnjaka.

Ova subota trebala je biti veliki dan za bivšeg engleskog reprezentativca. Nakon 777 dana pauze zbog teške ozljede koljena Hargreaves se vratio, a sir Alex uvrstio ga je jučer od prve minute u sastav protiv Wolverhamptona u 11. kolu Premiershipa. I sreća je trajala točno pet minuta. Naravno, Owen se ponovno ozlijedio. Ovaj put stradala je zadnja loža, a koliko će trajati nova stanka nitko se ne usudi prognozirati.

- Kockao sam se s Owenom. Želio sam s njim dobiti iskustvo u srednjem redu, no trajalo je svega pet minuta. To je katastrofa, nevjerojatno je to što mu se događa - potužio se Ferguson za Sky.

S najvećim pehistom u svijetu nogometa suosjećaju i suigrači. Svlačionica je ujedinjena da na sve moguće načine pomogne Owenu da se ponovno vrati na teren.

- Strašno nam ga je žao. Tako se veselio povratku i svi smo bili jako uzbuđeni zbog njega jer znamo koliko je radio da se vrati. Moramo još malo pričekati da vidimo kakva težine je nova ozljeda, no siguran sam da će se vratiti. Tu nema dvojbe - dodao je O'Shea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići