Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hecimovic i Prpic produžili su vjernost Medveščaku...

Hecimovic i Prpic produžili su vjernost Medveščaku...
1

I John Hecimovic i Joel Prpic su potpisala ugovore za naredne dvije sezone (1+1). Za iduću sezonu već su se pridružili Letang, Banham, Kinasewich..

VIDEO

Omiljeni "medvjedi", John Hecimovic i Joel Prpic, potpisom ugovora potvrdili su svoju vjernost Medveščaku za iduće dvije sezone.  Obojica igrača upravo su potpisala ugovore za naredne dvije sezone (1+1).
- Iznimno mi je drago što sam s klubom postigo dogovor i što ću u Medveščaku igrati naredne dvije sezone. Medveščak je odličan klub s najboljim navijačima na svijetu i veseli me što ćemo se i idućih godina zajedno veseliti svakoj pobjedi "medvjeda" - izjavio je John Hecimovic prilikom potpisivanja novog ugovora o čemu on osobno nije dvojio u niti jednom trenutku.
John Hecimovic je rođen 1984. u Kanadi u obitelji hrvatskih iseljenika iz ličkog Perušića. Do sada je igrao u OHL, DEL 2, ECHL, te u Nizozemskoj gdje je tijekom igranja bio najbolji strijelac u doigravanju u kojem je osvojio i državni naslov Nizozemske. U Medveščak je stigao na početku sezone 2009/2010. i pokazao se kao jedan od najboljih igrača Medveščaka. Tijekom protekle sezone za Medveščak je odigrao 60 utakmica, postigao 23 gola i ostvario 26 asistencija, a svega je 49 minuta proveo u kazni izvan leda.
- Ne mogu niti zamisliti odlazak iz Zagreba. Za mene kao igrača ovo je bila najbolja sezona do sada uz ovu nevjerojatnu publiku. Moja obitelj izvrsno se snašla u Zagrebu i zavoljela ovaj grad te planiramo ostati što duže je moguće! Trenutno smo u Americi no jedva čekamo trenutak povratka u Hrvatsku - izjavio je prigodom potpisivanja ugovora Joel Prpic.
Joel Prpic rođen je 1974. godine u kanadskom Greater Sudburyu (Ontario). Amaterski je dio karijere odradio sturirajući i igrajući hokej za momčad sveučilišta St. Lawrence gdje je tijekom četiri sezone igranja u 129 utakmica upisao 22 gola i 33 asistencije. Na draftu 1993. godine izabrali su ga Boston Bruinsi. U NHL-u je za njih odigrao 15 utakmica, a za Colorado Avalanche tri utakmice. Igrao je još za Providence Bruinse, Hershey Bearse i Clevland Baronse koji nastupaju u AHL-u. U sezoni 2000/2001. u dresu Bruinsa odigrao je statistički jednu od svojih najboljih sezona u karijeri. Tijekom 80 utakmica postigao je 10 golova i 38 asistencija. Prije dolaska u Medveščak, gdje je imao odličnu sezonu, Prpic je sedam sezona igrao u japanskom Seibu Prince Rabbits (Tokyo, Asian League Ice Hockey). U dresu Medveščaka odigrao je 65 utakmica, postigao 15 golova i ostvario 32 asistencije.
U protekloj sezoni bio je nešto 'nemirniji' od Hecimovica i zaradio 189 minuta izvan leda.
Momčadi Medveščaka za iduću sezonu već su se pridružili Letang, Banham, Sertich, Guidarelly, Sandrock i Kinasewich. Pripreme KHL Medveščak za novu sezonu počinju krajem srpnja 2010.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače