Sport

Komentari 15

Hej, što je sad ovo? Zar UFC ima posebnu seksi kategoriju?

Hej, što je sad ovo? Zar UFC ima posebnu seksi kategoriju?

Jedna divizija je ona u kojoj se bore profesionalne borkinje, a druga je tu da izgledaju slatko. Te koje su slatke su i najplaćenije, a gube, žali se prvakinja Invicte, Angela Hill

Angela Hill vraća se u UFC kao prvakinja Invicte i pobjedom protiv Jessice Andrade mogla bi dobiti šansu za napad na titulu u slamka kategoriji. No ta je borba dobila tek otvaranje programa 4. veljače u Houstonu na UFC Fight Night 104. 

Glavna borba je Dennis Bermudez protiv Chan Sung Junga, a prije njih u oktogon će Alexa Grasso i Felice Herrig, borkinje koje nisu ni u TOP 10, piše Fightsite. Je li UFC namjerno pogurnuo oku ugodnije borkinje?

- Mislim da postoje dvije odvojene divizije unutar naše kategorije. Par djevojaka nalaze se u obje. Jedna divizija je ona u kojoj se bore profesionalne borkinje, a druga je tu da izgledaju slatko. Felie i Alexa nalaze se u obje, ali one koje su tu samo da budu slatke su zapravo najplaćenije. Pogledajte Paige VanZant. Predvodila je dva ili tri eventa, a izgubila je od istih cura od koje sam i ja izgubila. Nema smisla držati u glavnim borbama nekoga tko gubi - rekla je Angela Hill i dodala:

- Mogu i ja bii slatka. No VanZant će uvijek dobiti lakšu protivnicu. Cilj im je da ljudi pričaju kako je ona slatka, a ujedno i borkinja. Neka im bude, nisam ljuta što nisam dobila mjesto u sunaslovnoj borbi - rekla je Angela Hill.

Kad je već prozvala UFC, bio bi red i da vam pokažemo o kojim to borkinjama Angela govori, počevši s Paige VanZant, a nastavit ćemo s Felice Herrig i Alexom Grasso.

Paige VanZant

Felice Herrig

Alexa Grasso

Najčitaniji članci