Obavijesti

Sport

Komentari 1

HEP čestitao bacaču kugle Filipu Mihaljeviću na bronci na Euru

HEP čestitao bacaču kugle Filipu Mihaljeviću na bronci na Euru
3

Bez podrške HEP-a, moja medalja ne bi bila moguća. Nadam se da će naša daljnja suradnja biti uspješna u budućnosti kao što je bila i do sada, kazao je presretni bacač kugle Filip Mihaljević

VIDEO

Povodom osvajanja brončane medalje u bacanju kugle na Europskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunu, Hrvatska elektroprivreda je kao ponosni sponzor Hrvatskog atletskog saveza organizirala svečani prijam za brončanog Filipa Mihaljevića, članove atletske reprezentacije i Hrvatskog atletskog saveza.

S hicem od 21,31 metara u trećoj seriji, Filip je osvojio brončanu medalju i tako se pridružio Branku Zorku koji je jedini do sada osvajao medalje na 1.500 metara (brončanu i srebrnu) na dvoranskim prvenstvima Europe daleke 1992. i 1994. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mihaljević u akciji

Pokretanje videa...

00:44

- Bez podrške HEP-a, moja medalja ne bi bila moguća. Nadam se da će naša daljnja suradnja biti uspješna u budućnosti kao što je bila i do sada - izjavio je Mihaljević.

Predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Vestić zahvalio je HEP-u na višegodišnjoj podršci bez koje ne bi bilo ni vrhunskih atletskih rezultata.

- HEP je najuspješnija hrvatska kompanija, a Hrvatski atletski savez najuspješniji nacionalni sportski savez. Posljednjih godina hrvatska atletika sa svakog natjecanja donese barem jednu medalja, a danas, nakon 27 godina, ponovnu i  medalju s Europskog dvoranskog prvenstva - napomenuo je Vestić.

Kao ponosni sponzor Hrvatskog atletskog saveza i jedan od najvećih podupiratelja hrvatskog sporta, HEP već dugi niz godina podupire brojne sportske događaje i projekte, sa željom da doprinese uspješnosti i izvrsnosti hrvatskih sportaša, ali i potakne što više hrvatskih građana na bavljenje sportskim aktivnostima. 

- U ime čitave Hrvatske elektroprivrede čestitam Filipu Mihaljeviću, vodstvu reprezentacije i Hrvatskom atletskom savezu na osvajanju brončane medalje na Europskom dvoranskom prvenstvu. Drago nam je da smo i mi, sustavnom potporom hrvatskoj atletici, doprinijeli ovom značajnom sportskom ostvarenju. Time smo potvrdili naš slogan da “znamo prepoznati pravu energiju”. Mogu potvrditi da će HEP i nadalje pratiti naše atletičare, kao i druge sportaše koji na europskoj i svjetskoj sceni uspješno predstavljaju našu domovinu - izjavio je Frane Barbarić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića