Obavijesti

Sport

Komentari 30

Heroj Horkaš: Modrić nam je poslao motivacijsku poruku!

Heroj Horkaš: Modrić nam je poslao motivacijsku poruku!
2

Jako smo sretni, veliko hvala našim navijačima koji su nas nosili do pobjede tijekom svih 90 minuta. Za nas je igranje pred ovako punim stadionom veliko iskustvo, a ovo za nas nije krajnji domet, kaže Marin...

VIDEO

Kakvi dani za Dinamo! Zagrebački klub briljira na svim razinama, bez obzira radi li se o seniorskoj ili juniorskoj razini. Dinamo dominira Europom, poslije Benfice, u Maksimiru je pao i Liverpool.

Pokretanje videa...

Jovićević nakon Liverpoola 01:52

- Ma ne možemo mi bez drame, ali imali smo više prigoda i zasluženo prošli Liverpool. Čestitam svim svojim dečkima, stručnom stožeru, našem treneru, pa i ovoj predivnoj publici, a sada idemo do kraja - rekao je Antonio Marin, pa nastavio:

- Da, uvjeren sam da možemo do kraja. Samo dao Bog sreće i zdravlja, spremni smo za najviše domete. Moja igra? Ma uvijek može bolje, eto promašio sam taj penal, ali nema veze, zato je tu naš kapetan Horkaš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A baš je Dinko Horkaš još jednom bio igrač utakmice, vratar modrih u raspucavanju je obranio dva penala.

San o Ligi prvaka ide dalje! Pali su Redsi, Modri u četvrtfinalu
San o Ligi prvaka ide dalje! Pali su Redsi, Modri u četvrtfinalu

- Jako smo sretni, veliko hvala našim navijačima koji su nas nosili do pobjede tijekom svih 90 minuta. Za nas je igranje pred ovako punim stadionom veliko iskustvo, a ovo za nas nije krajnji domet. Mi možemo još i više, a sada se veselimo četvrtfinalnom dvoboju - poručio je Dinko Horkaš, pa poručio:

- Prije utakmice smo dobili i veliku motivacijsku poruku Luke Modrića, hvala mu na tome, vjerujem da je i on ponosan zbog našeg prolaza.

Sada čekate boljeg iz dvoboja Chelsea - Montpellier?

Jovićević nakon rušenja Redsa: Volim ove dečke i dišem za njih
Jovićević nakon rušenja Redsa: Volim ove dečke i dišem za njih

- Ma nama je svejedno, to su sve veliki klubovi, ali mi smo već pokazali kako se s takvima možemo nositi. Kod nas nije bilo straha, tražili smo pobjedu do zadnje minute, na kraju su odlučivali penali. Oni su lutrija, sretan sam zbog svojih obrana, a poručujem Marinu da sada malo poradi na svojim penalima, haha.

Dinko Horkaš nije gledao izvođenje penala svojih suigrača, već se u tim trenucima okrenuo prema tribinama...

- Ne, to je moj običaj odavno, nikada ne gledam suigrače kako pucaju penale. Gledam tribine, kada naši navijači, onda vrisnem i ja - sa smiješkom je završio Horkaš.

A veznu liniju i ovoga je puta držao Marko Gjira.

Dinamo nikad uspješniji, a u Maksimir stižu još ljepši dani!
Dinamo nikad uspješniji, a u Maksimir stižu još ljepši dani!

- Svi smo presretni, napravili smo veliki rezultat, već sada se okrećemo sljedećim utakmicama. Meni je doista svejedno hoćemo li igrati s Chelseajem ili Montpellierom, s kim god igramo ja vjerujem u prolaz. Mi imamo tako dobre i kvalitetne dečke, to mora doći do izražaja - poručio je Gjira, te dodao:

- Naš plan je bio da stisnemo od prve minute, znali smo kako im ne smijemo dati da se razmašu. Ni trenutke nisam sumnjao u nas, ni kad smo gubili niti kada nam je bilo teško. Znao sam da imamo sjajnog golmana za penale, ali i odlične pucače. Svaka čast svima!

Vi ste svojedobno igrali s generacijom 1998. godišta, a sada ste jedan od važnijih članova ove nove uspješne generacije Dinama...

- Jesam, igrao sam s njima, ti su dečki bili doista velika generacija, pa pogledajmo gdje su već danas igrači poput Brekala, Sose, Olma, More, Gojaka..., oni su napravili velike stvari i ozbiljan iskorak na seniorskoj razini. Ja vjerujem da i tu ima puno igrača, da će i puno ovih momaka napraviti velike stvari - zaključio je Gjira.

A kakva je to točno bila motivacijska poruka Luke Modrića? Igor Jovićević sve je napravio u velikoj tajnosti, pa igračima prije izlaska na travnjak poslao video-poruku najboljeg nogometaša svijeta. Luka Modrić je bio kratak i jasan, poručio igračima 'pokažite im što znači Dinamo, budite uvjereni da možete proći i Liverpool'. A igrači su ga, vidi se po rezultatu, shvatili ozbiljno...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet