Obavijesti

Sport

Komentari 67

Belupo do preokreta protiv Lokosa, Inter slavio s 2 penala

Belupo do preokreta protiv Lokosa, Inter slavio s 2 penala
8

Slaven Belupo u 6. je kolu HNL-a uspio preokrenuti rezultat i na svom terenu stići do pobjede protiv Lokomotive 3-2. Inter je nakon dva jedanaesterca dobio 2-0 Rijeku

VIDEO

U 6. kolu domaćeg prvenstva Slaven Belupo je svladao Lokomotivu nakon što su gosti poveli 2-0. Inter iz Zaprešića u samoj je završnici, dvaput iz jedanaesterca, stigao do pobjede nad Rijekom 2-0.

Susret između Intera i Rijeke donio je uzbuđenja tek u završnici. Sve je ostalo samo na pokušajima, a onda su si gosti  s Kantride zakomplicirali život. Prvo je poluvrijeme završilo bez golova, a u nastavku su pala čak dva i to oba s bijele točke.

Dvaput su padali igrači Intera u kaznenom prostoru Rijeke u samo deset minuta. Prvo je srušen Budimir, a potom prije samog sučevog zvižduka i Jurić. Oba je puta precizan s jedanaest metara bio Šarić koji je tako s dva gola donio pobjedu Zaprešićanima. 

Uzbudljivo je bilo u Koprivnici gdje se činilo kako će slaviti gosti. Lokomotiva je povela nakon svega par minuta igre. Kramarić je kaznio obranu domaćina, a potom je sudjelovao u akciji koja je dovela do dvostrukog vodstva momčadi iz Zagreba.

Kako je krenulo prvo poluvrijeme za Lokose tako je završilo za Belupo, u jurišu na protivnički gol. Odmor je donio neriješen rezultat, 2-2.

Preokret je pokrenuo golom nakon pola sata igre Davor Vugrinec, a posao je prije odmora zaključio Batarelo.

No kada su već uspjeli stići do remija Koprivničanima nije nedostajalo puno do pobjede, pa su pet minuta prije kraja susreta uzeli sva tri boda. Udarac s tridesetak metara završio je u golu Lokomotive, a Belupo je upisao novu pobjedu, petu nakon šest kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 67

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana