Sport

Komentari 6

HNS je dogovorio sponzorstvo s novom sportskom kladionicom

HNS je dogovorio sponzorstvo s novom sportskom kladionicom

Drago mi je što smo kroz ovaj ugovor dogovorili i zajedničke aktivnosti s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja hrvatskih sportskih vrijednosti u interesu svih navijača i javnosti, rekao je Marijan Kustić

Nešto manje od dva mjeseca nakon što je kladionica SuperSport potpisala ugovor s HNS-om i HNTV-om i postala naslovni sponzor Hrvatskoga nogometnog kupa, u sjedištu nogometnog saveza predsjednik Marijan Kustić potpisao je višegodišnji sponzorski ugovor s drugom sportskom kladionicom, PSK-om, kojega je predstavljao dirketor marketinga Damir Garvanović.

- Zahvaljujem g. Garvanoviću i cijelom timu PSK-a na povjerenju. Sportsko iskustvo i strast čine PSK našim prirodnim partnerom. To uključuje i zaštitu integriteta natjecanja i svih sudionika, kao i odgovorno igranje, te mi je drago što smo kroz ovaj ugovor dogovorili i zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja hrvatskih sportskih vrijednosti u interesu svih navijača i javnosti - rekao je Kustić, prenosi Hrvatski nogometni savez.

Iz kladionice kažu da će suradnja s HNS-om biti vrhunac njihovih težnji za dobrom igrom i uzbuđenjem kojeg pruža hrvatska nogometna reprezentacija.

- Smatramo da se vrijednosti PSK, timska igra, izvrsnost, strast i poštovanje te međusobna podrška, savršeno poklapaju s onim što predstavljaju HNS i Vatreni, i da će zato ova suradnja donijeti puno zadovoljstva svima koji vole igru... jer volimo kad igra Hrvatska. Želimo biti zajedno u igri i zajedno u ponosu. I na čestu navijačku poruku, dodao bih i našu sportsku poruku: Igraj Hrvatska! Samo igraj - rekao je Garvanović.

Najčitaniji članci