Obavijesti

Sport

Komentari 91

Ipak ništa od fan zone u Splitu, u Zagrebu na Trgu videozid...

Ipak ništa od fan zone u Splitu, u Zagrebu na Trgu videozid...
1

Prvo su nam čudno odgovorili na naš prijedlog o fan zoni, a kad smo inzistirali na preciznom odgovoru, rekli su nam da im fan zona ne pada napamet, kaže Baldasar

VIDEO

Svima nam je žao zbog Uefine kazne i zato želimo organizirati feštu. Radimo na otvaranju fan zone, rekao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović 14. travnja. 

- Hrvatski nogometni savez nam je poslao odgovor i odrješito rekao da im ne pada na pamet fan zona - kaže splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, prenosi HRT.

Baldasar tvrdi kako je Gradska uprava od jednog splitskog poduzetnika dobila zahtjev za organiziranje javnog gledanja utakmice između Hrvatske i Italije na Poljudu, a Baldasar mu je odgovorio da će mu dati dozvolu kad se konzultira s HNS-om.

- Prvo su nam čudno odgovorili, a kad smo inzistirali na preciznom odgovoru, rekli su nam da im ne pada napamet to organizirati. Zato sam odbio doći na utakmicu i više ne želim komunicirati s njima iz hrvatskog saveza - dodao je Baldasar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Torcida također neće organizirati kolektivno praćenje utakmice na video zidu, potvrdio je glasnogovornik navijačke skupine, a HTV je još prije objavio kako se odrekao prava na javno emitiranje te tako omogućio svim Splićanima, Dalmatincima i ljubiteljima nogometa da zajedno na splitskoj rivi navijaju za Hrvatsku na video-zidu na rivi.

HNS tvrdi da nije kriv

Grad Split ne želi biti organizator fan zone pa je to nešto što treba pitati gradonačelnika, izjavio je Pacak u srijedu na konferenciji za novinare u vezi Baldasarovih primjedbi kako HNS odbija organizirati fan zone.

- Mi smo se odlučili posebno usredotočiti na organiziranje ove utakmice koja će se igrati bez navijača - dodao je Pacak.

Fan zona bit će u Zagrebu

Uvijek vjerni objavili su kako su će organizirano gledanje utakmice Hrvatske i Italije biti u Zagrebu na glavnom Trgu. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Priopćenje Uvijek vjerni:

Službeni Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni, poziva sve navijače na javno gledanje utakmice Hrvatska – Italija, u petak 12. lipnja, na Trgu bana J. Jelačića u Zagrebu! Početak utakmice je u 20:45 sati, a centralna hrvatska FAN zona započinje  nastupom banda Belfast Food zaduženog za vatreno zagrijavanje. Za ovaj spektakl, Uvijek vjerni su osigurali led ekran veličine 45 kvadratnih metara i ostale popratne sadržaje. Također, zahvaljujemo i Gradu Zagrebu što nam je omogućio ovakav spektakl. 

Klub navijača Uvijek vjerni potiče i promovira zdravu i pozitivnu navijačku kulturu, fair play na igralištu, na tribinama i javnim okupljanjima, te je apsolutno protiv rasizma, nasilja i bilo kakvog oblika devijantnog ponašanja. Navijajmo jako i pokažimo svijetu da je ova nevjerojatna drakonska kazna potpuno neprimjerena i da nas ništa ne može spriječiti u čuvanju I jačanju kulta hrvatske nogometne reprezentacije.   

Dođite svi, uvjeti za igru i navijanje bit će idealni.

Pokažimo svima kako se navija i tko su najbolji navijači!!!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida