Obavijesti

Sport

Komentari 199

HNS je suspendirao Bebeka!

HNS je suspendirao Bebeka!

Nakon objavljene snimke, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je suca Ivana Bebeka Disciplinskoj komisiji koja ga je na današnjoj sjednici suspendirala. O kazni će odlučiti sljedeći tjedan, objavio je HNS

VIDEO

Hoće li HNS i kako kazniti suca Ivana Bebeka zbog sporne snimke, nećemo saznati barem do sljedećeg tjedna. 

Pokretanje videa...

Navodna snimka suca Ivana Bebeka u kojoj vrijeđa Duplančića i priča o Hajduku i navijačima 01:56

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza održala je danas sjednicu na temu suca Ivana Bebeka i audio snimke koja je ovoga tjedna objavljena u medijima.

Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige

Nakon objavljene snimke, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je suca Ivana Bebeka Disciplinskoj komisiji koja je na današnjoj sjednici donijela odluku o pokretanju disciplinskog postupka te suspendirala Bebeka do donošenja odluke o eventualnoj kazni.

Disciplinska komisija zatražila je očitovanje Ivana Bebeka o ovom predmetu te će idućega tjedna na novoj sjednici donijeti odluku u ovom slučaju, objavio je HNS.

Još početkom tjedna bilo je jasno da će Bebek propustiti 11. kolo HNL-a nakon što nije delegiran za niti jednu utakmicu, no sada će neko vrijeme biti na hlađenju dok disciplinska komisija ne donese odluku o njegovoj kazni. Hoće li to biti zaista sljedeći tjedan, kako tvrdi HNS, ostaje nam za vidjeti. On je posljednji susret sudio u četvrtak navečer između Legije i Leicestera u Europskoj ligi.

Podsjetimo, u srijedu se u medijima pojavila navodna audiosnimka na kojoj je Ivan Bebek, glavni sudac utakmice Hajduk - Lokomotiva (1-0) na kojoj komentira mogući penal na Marku Livaji te govori, između ostalog, kako bi "najbolje bilo da krenemo utakmicu s 2-0 na Poljudu kako navijački puk Hajduka ne bi mijaukao".

Europa League - Group C - Legia Warsaw v Leicester City

Hajduk se žalio da im nije dosuđen penal nakon starta na Livaji, a sudac Bebek nije čak ni išao pogledati VAR. U snimci je vrlo detaljno objasnio o čemu se radi. 

- Ta situacija... Livaja se okreće i ovaj digne ruke, dolazi do nekog kontakta po nozi, ali Livaja svoju desnu nogu gura malo u desno, dođe do kontakta i onda se ta noga odbije od tog kontakta i onda sam sebi zapne nogu. To što je on sam sebi zapeo nogu, to bi i bio penal da je taj kontakt stvarno bio, da Livaja nije svojom kretnjom jednako došao do suparnika kao i suparnik do njega. To meni nije kazneni udarac i ne može biti. Odnosno, da ga sviraš može proć, ali mislim da to nije kontakt za prekršaj - objasnio je glas sa snimke, koji, navodno, pripada Ivanu Bebeku.

Split: Atmosfera na Poljudu uoči početka utakmice Hajduk - Dinamo

Na snimci objašnjava i da je potražio stručno mišljenje od strane splitskih novinara. Osim toga, novinara jednog portala grubo vrijeđa nazivajući ga "štenetom koji je bio oslobođen tjelesnog" i "smećem".

Bebeku zbog sporne snimke prijeti kazna. Ona može biti od nekoliko utakmica, suspenzija do kraja godine, suspenzija od šest mjeseci ili ona najrigoroznija, a to je doživotni izgon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu