Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kustić: Izbornik Dalić je rekao da nikad nije bio motiviraniji...

Kustić: Izbornik Dalić je rekao da nikad nije bio motiviraniji...

Vjerujemo da igrači i izbornik mogu osigurati Europsko prvenstvo. Nisu zaboravili igrati u mjesec dana, niti je Dalić zaboravio kako se vodi ekipa i trenira. Vidjeli smo volju i želju

VIDEO

Hrvatski nogometni savez organizirao je 3. Sabor hrvatskog nogometa koji je u Vodicama okupio vodeće ljude krovne organizacije hrvatskog nogometa, predstavnike klubova prva tri stupnja natjecanja u muškom nogometu te predstavnike najvišeg stupnja natjecanja u futsalu i ženskom nogometu, kao i predstavnike županijskih saveza.

POGLEDAJTE VIDEO: Sabor hrvatskog nogometa u Vodicama 

Pokretanje videa...

sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza 04:02

Sabor je organiziran s ciljem konstruktivnih razgovora i rasprava o ključnim temama hrvatskog nogometa: nacrtu strategije Hrvatskog nogometnog saveza, Pravilnicima o statusu igrača i registracijama i o radu s posrednicima u nogometu, sustavu stalnih natjecanja i prevenciji i sigurnosti na nogometnim stadionima.

U Vodicama održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, nakon sjednice izjavu za medije dao Marijan Kustić

- Drago mi je što ste prepoznali našu inicijativu i odazvali se trećem po redu Saboru hrvatskog nogometa, koji je organiziran kako bismo razgovarali o ključnim temama hrvatskog nogometa. Zahvaljujem se mojim suradnicima koji su se potrudili na kvalitetan način prezentirati aktualnosti u radu Saveza i na najbolji mogući način vam približiti tematiku. Jasno je da još ima puno tema o kojima bismo mogli raspravljati. Svi mi, uostalom, imamo isti cilj, želimo unaprijediti hrvatski nogomet i učiniti ga još boljim i kvalitetnijim. To možemo samo zajedničkim snagama i ovo je sigurno put kojim želimo ići. Ono što me posebno raduje jest činjenica da ste se nakon svake od prezentacija aktivno uključili u konstruktivnu raspravu, što i jest bio cilj ovog Sabora. Izuzetno nam je važno čuti vaše mišljenje, željeli smo na ovaj način dobiti povratnu informaciju da bismo u budućnosti lakše donosili neke važne odluke za dobrobit hrvatskog nogometa. Drago mi je da ste prepoznali našu inicijativu i da ste se aktivno uključili u rad Sabora. Vjerujem da će razdoblje između održavanja Sabora hrvatskog nogometa biti sve kraće i već sad se radujem novom susretu u ovakvom sazivu - istaknuo je u pozdravnom govoru predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić pa nakon sabora rekao:

- Bilo je dobro, puno prijedloga i rasprava i što me posebno veseli, svi su se uključili u raspravu i dali prijedloge koji bi bili dobri za napredak hrvatskog nogometa - rekao je Kustić.

Ukratko je objasnio o čemu se razgovaralo.

Daliću jednoglasna podrška HNS-a: Obećao je da će Vatrene odvesti na Europsko prvenstvo!
Daliću jednoglasna podrška HNS-a: Obećao je da će Vatrene odvesti na Europsko prvenstvo!

- Najbitnije da smo svi sudjelovali u raspravama, napravit će se rezime prijedloga i primijenit ćemo u naše pravlinike, od svih tema, od samog natjecanja, prevencije sigurnosti i registracije igrača, svega onoga o čemu se raspravljalo. U savezu ćemo napraviti rezime svih prijedloga i to primijeniti u praksi. Što se tiče sigurnosti, raspravljali smo što bi klubovi trebali raditi sami sa svojim navijačima i naravno mi kao krovna organizacija.

U Vodicama održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, nakon sjednice izjavu za medije dao Marijan Kustić

Osvrnuo se i na izbornika Hrvatske Zlatka Dalića koji je u ponedjeljak dobio podršku izvršnog odbora. U studenom reprezentaciju očekuju utakmice protiv Latvije i Armenije. Ne ovisimo sami o sebi za izravan plasman, ali cilj je jasan. odlazak na Europsko prvenstvo, a cijeli savez i izbornik vjeruju u to. 

- Dali smo mu stopostotnu podršku, vjerujemo da igrači i izbornik mogu osigurati Europsko prvenstvo. Nisu zaboravili igrati u mjesec dana, niti je Dalić zaboravio kako se vodi ekipa i trenira. Vidjeli smo volju i želju, rekao je izbornik da nikad nije bio motiviraniji. Dobio je našu podršku i moramo napraviti sve da u studenom to realiziramo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti