Sport

Komentari 30

Holm i Tate bile točne na vagi, Diaz i Conor opet složili frku...

Holm i Tate bile točne na vagi, Diaz i Conor opet složili frku...

U noći sa subote na nedjelju na rasporedu je spektakularni UFC 196. McGregor protiv Diaza. Dvojac se opet umalo potukao. Tate napada pojas protiv Holm

Odrađeno je i službeno vaganje za spektakularni UFC 196 u Las Vegasu koji počinje u noći sa subote na nedjelju. Točnije, sve počinje oko 4 ujutro po našem vremenu, a borba Conora McGregora i Natea Diaza očekuje se oko 6 sati.

Conor McGregor i Nate Diaz ponovno su bili na rubu tučnjave. Zamalo su se dohvatili na službenoj "presici" uoči priredbe, a sad su sve ponovili i na službenom vaganju. Obojica su bila ispod granice od 77 kilograma, a prvak McGregor je čak 400 grama lakši od Diaza.

Nate je uzburkao strasti srednjim prstom McGregoru, a kasnije i vulgarnim rječnikom kojim je "počastio" svog protivnika.

- Ovdje sam da ubijem nekoga ili da budem ubijen. Jeb** ovu malu p*** - rekao je Nate Diaz, dok je McGregor ostao neobično miran.

- Diaz je upao umjesto Dos Anjosa, meni je svejedno. Navikao sam. Samo, ne razumijem kako netko može biti tako mršav kao Diaz i boriti se - rekao je McGregor.

Miesha napada pojas

Miesha Tate i Holly Holm bile su na svojih 56 kilograma, a prvakinja Holm čak i nešto niže od te granice.

Miesha Tate napada pojas drugi put, nakon poraza od Ronde Rousey 2013. godine.

- Uzbuđena sam zbog ovoga. Hvala svima na podršci, ovdje stojim upravo zbog vas - rekla je izazivačica.

Kratka je bila i prvakinja.

- Borba protiv Ronde je iza mene. Ovo je novi meč, nove pripreme. Spremna sam - rekla je Holly Holm.

Najčitaniji članci