Sport

Komentari 3

HOO čestitao Goranu: U našem sportu odavno si besmrtan, a sad si to postigao i u tenisu...

HOO čestitao Goranu: U našem sportu odavno si besmrtan, a sad si to postigao i u tenisu...

Hvala ti i za veličanstveni nastup s dvije brončane medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni, za prvi trijumf reprezentacije u Davisovu kupu, hvala za Wimbledon, dio je obraćanja HOO-a

Goran Ivanišević je u noći sa subote na nedjelju postao član Kuće slavnih.

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Ivanišević i Wimbledon

Legendarni tenisač u elitno je društvo ušao 20 godina nakon svog famoznog nastupa na Wimbledonu, a njegov ulazak najavio je njegov nekadašnji idol John McEnroe koji je jednostavno rekao:

- Goran je bio luđi tenisač od mene!

Goran je i sam imao gotovo osam minuta dug, emotivni govor gdje se zahvalio svima koji su mu pomogli i podržali ga kroz karijeru, a sada mu je čestitao i Hrvatski olimpijski odbor.

- Dragi naš Gorane, iznimno nas veseli činjenica da je jedna veličanstvena sportska karijera dobila završni epilog tvojim ulaskom u društvo 'besmrtnika'. Teniska Kuća slavnih bogatija je za jedan pomalo nevjerojatan sportski put, za jednu tako originalnu osobnost, za neponovljivu upornost i sportski pothvat koji nikada neće pasti u zaborav. Hvala ti na svemu što si dao hrvatskom tenisu, posebno u vrijeme stvaranja samostalne države, kada je tvoja trobojnica oko glave značila i najvrjedniju promociju ratom ugrožene domovine - glasilo je obraćanje predsjednika HOO-a Zlatka Mateše i glavnog tajnika Siniše Krajača.

- Hvala ti i za veličanstveni nastup s dvije brončane medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni, za prvi trijumf reprezentacije u Davisovu kupu, hvala za Wimbledon 2001. godine... U ime cjelokupne olimpijske obitelji i osobno čestitamo ti na ulasku u tenisku Kuću slavnih ili ulazak u tenisku 'besmrtnost', tamo gdje si u hrvatskom sportu odavno osigurao mjesto!

POGLEDAJTE I ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

 

 

Najčitaniji članci