Sport

Komentari 4

Horvat objavio prvi popis uoči Eura, nema najvećih zvijezda

Horvat objavio prvi popis uoči Eura, nema najvećih zvijezda

Među pričuvnim igračima nalaze se i Marin Šego, Ivan Čupić i Igor Karačić, a na popisu nema igrača iz Bundeslige koji će se pripremama priključiti kasnije

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat objavio je u četvrtak popis igrača za prvo okupljanje uoči Europskog prvenstva kojem su Mađarska i Slovačka domaćini od 13. do 30. siječnja 2022. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Svadba Davida Mandića

Na tom popisu nalazi se 20 igrača koji će se okupiti u zagrebačkom hotelu Westin 19. prosinca, a na listi za pričuve nalazi se još pet igrača koji mogu biti pozvani u svakom trenutku ukoliko se za to ukaže potreba.

Na listi je dosta mladih igrača, ali nedostaju igrači iz Bundeslige. Kao što je to uobičajeno, Bundesliga završava sa svojim natjecanjem tek 28. prosinca pa će izbornik te igrače imati na okupu tek u trećoj fazi koja tradicionalno počinje na Novu godinu.

Reprezentacija će boraviti u Westinu, a tri dana trenirati u dvorani Kutija šibica. Nakon 22. prosinca, slijedi kratki predah, a novo okupljanje u drugoj fazi priprema bit će zakazano  za 26. prosinca 2021.

Evo popisa igrača za prvo okupljanje uoči Eura 2022.:

Pričuvni igrači (dolaze u slučaju naknadnog poziva):

Najčitaniji članci