Obavijesti

Sport

Komentari 11

Dinamo za Hoxhu plaća milijun eura i 15 posto od prodaje! Novi Japanac stigao i razbolio se...

Dinamo za Hoxhu plaća milijun eura i 15 posto od prodaje! Novi Japanac stigao i razbolio se...

Zagrepčani će u srijedu zaigrati protiv Triglava (14 sati), a u Maksimiru vjeruju kako će tijekom srijede stići papir iz japanskog nogometnog saveza te da će Ogiwara konačno biti registriran za Dinamo...

VIDEO

Arber Hoxha u utorak se očekivano pojavio u Zagrebu, započeo liječničke preglede kako bi što prije i službeno postao novi igrač Dinama. Sergej Jakirović tako će dobiti željeno rješenje za lijevo krilo, iako svi u Maksimiru i dalje vjeruju kako će tu poziciju sljedećih dana dodatno pojačati Josip Brekalo.

Pokretanje videa...

Cerade na maksimirskom terenu 00:36

Pregovori Dinama i Fiorentine polako napreduju, Brekalo je spreman za povratak u Maksimir, ali "viole" prvo moraju dočekati povratak ozlijeđenih krila ili ofenzivnog dvojca koji se nalazi na Afričkom kupu nacija. Fiorentina pokušava pronaći još jedno krilno rješenje na nogometnom tržištu, a onda će Brekalo dobiti "zeleno svjetlo" za odlazak iz Firence.

Hoxha bi pak vrlo brzo, kroz dan-dva trebao put Rovinja gdje će se priključiti zimskim pripremama "modrih". Zagrepčani će za Hoxhu platiti Slaven Belupu milijun eura, "farmaceuti" će dobiti i 15 posto od sljedećeg transfera svog dosadašnjeg igrača. Dinamo se u ovoj priči odrekao i postotka od budućeg transfera 19-godišnjeg Mateja Šakote, napadača koji je na ljeto iz Maksimira preselio u Koprivnicu.

Dinamo još čeka dokumente za Ogiwaru

Jakirović sa svojom momčadi marljivo trenira u Rovinju, a jučerašnje treninge su uz ozlijeđen trojac (Šutalo, Kačavenda i Stojković) propustili Bulat i Ogiwara. Nema tu nikakvih problema, Bulat i Ogiwara osjećaju lakšu virozu, prvi je zbog nje ostao u Zagrebu, drugi radio po privatnim programu u hotelu.

U Maksimiru strpljivo očekuju papire iz japanskog nogometnog saveza kako bi Ogiwara i službeno mogao postati novi igrač Dinama, a taj bi dokument trebao stići u srijedu. I Ogiwara će onda biti predstavljen kao novi igrač "modrih", konačno preuzeti svoj dres s brojem 3. Tu nema nikakvih problema, i prilikom dolaska Kaneka ti su se papiri čekali nekoliko dana.

Dinamo će u srijedu odigrati i prvu pripremnu utakmicu u Rovinju, suparnik će im biti slovenski drugoligaš Triglav. Jakirović bi minutažu trebao dati svim raspoloživim snagama, priliku će opet dobiti i mlade snage, a prijenos će biti na MaxSportu i mobilnoj aplikaciji Dinamo Plus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja