Obavijesti

Sport

Komentari 102

Hrgović je bio na otkrivanju spomenika Franji Tuđmanu

Hrgović je bio na otkrivanju spomenika Franji Tuđmanu
7

Sparirao sam s najboljima, trenirao s najboljima i svugdje sam se dokazao. Znam da vrijedim, kaže Filip Hrgović, koji je u ponedjeljak bio na otkrivanju spomenika Franji Tuđmanu u Zagrebu

VIDEO

Filip Hrgović u subotu je uvjerljivo pobijedio Amerikanca Kevina Johnsona jednoglasnom sudačkom odlukom u Draženovu domu.

- Bio je u ulozi vreće za napucavanje, nije bio u mogućnosti pružiti veći otpor, ali svaka čast za bradu, za izdržljivost. Poznat je po tome da je sa svim najjačim borcima današnjice otišao svih deset ili 12 rundi - rekao je Hrgović za Večernjakovu televiziju.

Mavrović: Hrgović za godinu i pol dana može ići s Joshuom
Mavrović: Hrgović za godinu i pol dana može ići s Joshuom

Kevin Johnson nije ni trebao biti u ringu, Ytalo Perea navodno je otkazao zbog problema s vizom, iako mnogi smatraju da je u pitanju klasični 'strahitis'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je najkasniji otkaz koji mi se dogodio, i svaka čast Johnsonu što je prihvatio ponudu. Nisu ga dovršili Kličko ni Fury, pa mislim da imam i ja kredita. Sigurni smo da bi bilo volje da je bio nokaut, i to je ono što publika želi, no čovjek je tvrd - rekao je Hrgović, koji u sedam borbi ima sedam pobjeda uz pet nokauta.

- U sportu sam već 12 godina, prošao sam puno toga u amaterima. Sparirao sam s najboljima, trenirao s najboljima i svugdje sam se dokazao. Znam da vrijedim, da naporno radim i da imam alate za nositi se s najboljima na svijetu.

Meč protiv Johnsona dokaz je da Hrga spada u top 10 svijeta
Meč protiv Johnsona dokaz je da Hrga spada u top 10 svijeta

Aktualna tema u zadnje vrijeme su kipovi, no iako Hrgović ima visoke ciljeve, prioritet je ostati nogama čvrsto na zemlji.

- Treba ostati fokusiran, ne treba biti u oblacima i živjeti u budućnosti. Svaki trening na 100%, svaki sparing, svaki meč, i ako tako uspijem izdržati pet ili deset godina, mogao bi se zalomiti neki spomenik - rekao je Hrgović.

Kad smo kod spomenika, Hrgović je u ponedjeljak bio na otkrivanju spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu kod dvorane 'Lisinski'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...