Obavijesti

Sport

Komentari 15

Hrgović prvi put u Meki boksa: Evo gdje gledati show u Vegasu

Hrgović prvi put u Meki boksa: Evo gdje gledati show u Vegasu

Hrvat će protiv njemačko-srpskog boksača Emira Ahmatovića biti veliki favorit. U zadnji tren je došlo do promjene, no Hrgovića će najviše veseliti što boksa u velebnom Las Vegasu. Meč je na rasporedu oko 2:30 sati

VIDEO

Iako ni ovoga puta protivnik nije po mjeri, Emir Ahmatović (10-0, 119. na svijetu) ipak je bolja opcija od Scotta Alexandera s kojim je hrvatski boksač Filip Hrgović (13-0) prvenstveno trebao boksati. Došlo je do zamjene u posljednji tren pa je njemačko-srpski boksač uskočio u ring te će ujedno biti Hrgina 14. prepreka u profesionalnoj karijeri. Meč će se održati u Las Vegasu u velebnoj Grand Garden Areni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrgović uoči borbe sa Scottom 28:16

To ujedno znači da će Filip Hrgović treći put u karijeri boksati na američkom tlu, ali po prvi puta u boksačkoj Meki u kojoj su se odvili neki od najpoznatijih mečeva u povijesti sporta.

Hrgović je baš prije nekoliko dana nezadovoljan razvojem svoje karijere, to jest svojevrsnom "nesposobnošću" promotora Eddieja Hearna, prozvao Don Kinga našeg doba. Hrvatski boksač je odlučan u namjeri boksati s protivnicima svojeg ili kvalitetnijeg ranga pomalo i rastresen činjenicom da sve više opada na svjetskim rang ljestvicama.

Zagreb: Filip Hrgović uoči borbe protiv Scotta Alexandera

- Sretan sam što sam ovdje. Prošlog tjedna dobio sam poziv za borbu s Hrgovićem i naravno da sam prihvatio. Želim se boriti s njim. Zašto ne - rekao je Ahmatović na vaganju dok se Hrgović tijekom press konferencije obratio Hearnu:

- Ne razumijem što se događa. Ti si najveći promotor na svijetu i nadam se da ćeš mi pronaći pravog suparnika. Jedva čekam velike borbe i spreman sam za svakoga. Znam da imam kvalitetu postati najbolji boksač na svijetu.

Uoči odlaska u SAD, u Zagrebu je naglasio kako mu ubrzo ističe ugovor s promotorskom kućom Sauerland i da je možda baš to razlog što mu ne dogovaraju jače suparnike.

Kako god, Hrga će morati uspješno apsolvirati i ovaj zadatak kako bi nastavio put ka vrhu, među probrano društvo najboljih boksača današnjice. Ahmatović je na vaganju imao 103,6 kg, dok je Hrgović imao gotovo 112 kg, odnosno bio je oko osam kilograma teži od protivnika.

Hrvat će biti veliki favorit u ovome meču. Koeficijent na Hrgovićevu pobjedu je od 1,01 do 1,03, u kladionicama koje su odlučile počastiti svoje klijente. Na Ahmatovića je između 13 i 20.

Kao što smo već naveli, meč će se održati u Las Vegasu što znači da će se moći gledati u noći sa subote na nedjelju 4. i 5. prosinca s početkom oko 2:30 sati! Hrvatska TV kuća osigurala je direktan prijenos pa će se tako meč uživo putem malih ekrana moći pratiti u izravnom prijenosu na RTL televiziji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao