Sport

Komentari 13

Hrgović radio s Mayweatherom: Pogledajte trenutke s treninga

Hrgović radio s Mayweatherom: Pogledajte trenutke s treninga

Floyd Mayweather Sr. držao je fokusere Filipu Hrgoviću, a naš boksač i otac jednog od najboljih boksača svih vremena dobro su se zabavljali na treningu u Las Vegasu

Bio je užitak upoznati i raditi s jednom od boksačih legendi. Floyd Mayweather Sr. u Mayweatherovoj boksačkog dvorani. Kakva inspiracija, napisao je na Instagramu najbolje rangirani hrvatski boksač Filip Hrgović nakon treninga u dvorani oca jednog od najboljih boksača svih vremena.

Nakon što je Filip ‘El Animal’ Hrgović (29, 14-0) u trećoj rundi slavio protiv Emira Ahmatovića (34, 10-1), odmah su Hrgovićevi promotori krenuli u dogovaranje novog ogleda. Želi se 'Hrga' boriti protiv jačeg suparnika iduće godine, a sve se češće spominje okršaj protiv Zhanga Zhileija (38, 23-0-1).

Hrgović je u Las Vegasu pa je vrijeme iskoristio za trening u Mayweather Boxing Clubu gdje je radio sa spomenutim ocem Floyda Mayweathera. Trener je djelovao oduševljeno Hrginom snagom udarca kad mu je držao fokusere te su se zajedno dobro našalili.

Video s treninga možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Kinez Zhang koji je prozvao Hrgovića je 27. boksač svijeta i zacijelo bi bio najveći izazov u njegovoj karijeri, a sad samo možemo čekati da promotori odrade svoj posao pa da 'El Animala' iduće godine gledamo u pravom izazovu.

Najčitaniji članci