Sport

Komentari 11

Hrgović odgovorio na prozivke Kineza: Idemo Zhang! Mislim da će brzo promijeniti mišljenje

Hrgović odgovorio na prozivke Kineza: Idemo Zhang! Mislim da će brzo promijeniti mišljenje

Mislim da je to rekao nakon borbe, a dan kasnije kad se probudio, zapitao se što je rekao. Mislim da će brzo promijeniti mišljenje, ali nadam se da će ostati pri svojim izjavama, rekao je Hrgović

Nakon što je Filip Hrgović u Grand Garden Areni u Las Vegasu deklasirao njemačko-srpskog boksača Emira Ahmatovića, u razgovoru za Boxing Scene odgovorio je na prozivke kineskog boksača Zhanga Zhileija koji je rekao kako bi se volio boriti protiv 'El Animala'. 

Zhang Zhilei neporažen je u 24 profesionalna meča te bi Hrgoviću zasigurno bio njegov najteži protivnik u karijeri. 

- Sve dok mislite da ste dobri, dođite. Hrgović je mlad i motiviran boksač, ali za mene je beba - rekao je Zhilei nakon što je  u drugoj rundi nokautirao Amerikanca Craiga Lewisa.

Hrgović ni ovoga puta nije imao protivnika po mjeri, a već neko vrijeme žudi za boksačima koji su kvalitetnijeg ranga. Možda bi upravo Zhilei mogao biti njegov idući protivnik. 

- Idemo Zhang! Mislim da je to rekao nakon borbe, a dan kasnije kad se probudio, zapitao se što je rekao. Mislim da će brzo promijeniti svoje mišljenje. Ali nadam se da neće, da će ostati pri svojim izjavama i da ćemo odraditi meč - kazao je Hrgović.

 Neposredno nakon slavlja protiv Ahmatovića, 'El Animal' je odgovorio na pitanje reportera kojeg je zanimalo ima li mu što za poručiti. 

- Probaj postati malo brži jer inače neće biti zanimljiva borba. Samo malo brži budi. Ako budeš spor kao inače, meč će biti dosadan - zaključio je Hrgović.

Najčitaniji članci