Obavijesti

Sport

Komentari 7

Hrgović se bori na stadionu koji je izgrađen u dva mjeseca!

Hrgović se bori na stadionu koji je izgrađen u dva mjeseca!
5

Diriyah Arena u Saudijskoj Arabiji sagrađena je usred pustinje, na 10.000 četvornih metara u povijesnoj jezgri, koja je pod zaštitom UNESCO-a... u manje od dva mjeseca!?

VIDEO

Ovo mi je uvertira za neku borbu na Maksimiru ili Poljudu, pred 30.000 ili 35.000 ljudi, rekao je Filip Hrgović (27) nakon što je odradio otvoreni trening na otvorenom uoči subotnjeg okršaja s Ericom Molinom.

Pokretanje videa...

Mirko i Hrgović treniraju 00:21

Amerikanac je puno iskusniji (37 godina, 27 pobjeda u 32 borbe), najavio je kako Hrgović nikad nije imao jačeg udarača na drugoj strani ringa, te kako Filip puno griješi u borbi, dok naš borac već - razmišlja o idućem suparniku.

- Nudili smo borbu Derecku Chisori kad mu je otkazao Parker. Tada je odbio, tako da bih ga htio za idućeg suparnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Hrgović: Sad želim na Chisoru! Molina: Filip baš puno griješi...
Hrgović: Sad želim na Chisoru! Molina: Filip baš puno griješi...

No prije dogovaranja okršaja s kontroverznim Chisorom (35 godina, 32 pobjede u 41 borbi), Filip mora riješiti Molinu. Na najskupljem boksačkom spektaklu ikad, nazvanoj "Okršaj na dinama".

Boxing - Madison Square Garden

Prizor je doista spektakularan: Diriyah Arena sagrađena je usred pustinje, na 10.000 četvornih metara u povijesnoj jezgri, koja je pod zaštitom UNESCO-a... u manje od dva mjeseca!?

Izgradnja je počela 7. listopada, a 175 radnika napravilo je čudo.

- Čudesno, čovječe! Ludo je što su napravili u mjesec i pol dana, ovo će zaista biti nešto povijesno. I ja na takvoj pozornici želim ispisati povijest. Pa kad sam prvi put došao ovamo, nije bilo ničega! Nevjerojatno - rekao je Andy Ruiz, koji će pred 15.000 gledatelja braniti pojaseve koje je prije pola godine u New Yorku šokantno osvojio pobjedom protiv Anthonyja Joshue.

Na sam dan priredbe u subotu o svemu će se brinuti 2000 ljudi, a dolazi više od 300 novinara i navijači iz 65 država. Najjeftinija je ulaznica 119 eura, a u subotu se očekuje da vrijeme bude vedro, uz dnevnu temperaturu 24 stupnja Celzijeva, a noći 13 stupnjeva.

- Svi koji dođu na ovaj spektakl o tome će pričati unučadi - uvjeren je Joshua.

Diraja je, inače, rodno mjesto prvih kraljeva Saudijske Arabije, a taj bi stadion nakon boksačkog, trebao ugostiti teniski spektakl, s najboljim igračima svijeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi