Sport

Komentari 118

Rukometašice ipak na HTV-u! 'Ne pitajte zašto nije bilo ranije'

Rukometašice ipak na HTV-u! 'Ne pitajte zašto nije bilo ranije'

HTV ima prava na tri utakmice, oba polufinala u petak 18. prosinca i u nedjelju 20. prosinca onaj ogled u kojem Hrvatska igra (za 3. mjesto ili finale), izvijestili su s Prisavlja 3

Napokon! To samo možemo reći kad je u pitanju vijest s Prisavlja poslana jutros u medije. Ono što smo ranije najavljivali kao izgledan scenarij se i dogodilo. 

Hrvatska televizija otkupila je prava prijenosa posljednjih dviju utakmica hrvatske ženske rukometne reprezentacije na Euru u Danskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice slave polufinale

Dakle, polufinalni meč protiv Francuskinja u petak od 18 sati, kao i nedjeljni meč za broncu od 15.30 ili finale od 18 sati protiv Norveške ili Danske moći ćete gledati na javnoj televiziji.

Podsjetimo, sve dosadašnje mečeve prenosila je televizija PlanetSport u vlasništvu operatera A1.

POGLEDAJTE SLAVLJE NAŠIH POLUFINALISTICA: 

"Ne pitajte zašto nije bilo ranije... Ali glavno da jest", objavio je HTV-ov sportski komentator Viki Ivanović na Facebooku.

Prioćenje prenosimo u cijelosti:

"Hrvatska radiotelevizija (HRT) je otkupila TV prava na završnicu Europskog prvenstva rukometašica! Hrvatska ženska rukometna reprezentacija pruža sjajne izvedbe na ovoj kontinentalnoj smotri u Danskoj, gdje je po prvi put u povijesti osigurala plasman među četiri najbolje reprezentacije.

Borbu za odličja uz studijsku emisiju, analizu i goste moći ćete pratiti ovaj vikend  i u našem programu. 

HTV ima prava na 3 susreta - oba polufinala u petak 18. prosinca i u nedjelju 20. prosinca onaj ogled u kojem Hrvatska igra (za 3. mjesto ili finale).

Ispratimo povijesni nastup i uspjeh hrvatskog ženskog rukometa i u našem programu."

Najčitaniji članci