Sport

Komentari 30

Hrvat tvrdi: Promijenili su mi izbor, nisam glasao za Messija

Hrvat tvrdi: Promijenili su mi izbor, nisam glasao za Messija

Fotografirao sam papir koji sam potpisao s tajnikom Nogometnog saveza. Ne znam što se dalje dogodilo, rekao je Logarušić čiji su glasovi umjesto Salahu, Maneu i Mbappéu dodijeljeni Messiju, Van Dijku i Maneu

Hrvatski trenerski stručnjak i izbornik Sudana Zdravko Logarušić tvrdi da mu je Fifa promijenila glasove u izboru za najboljeg igrača svijeta!

Logarušić je objavio fotografiju na kojoj se jasno vidi da je na prvo mjesto stavio Mohameda Salaha i dao Egipćaninu pet golova, tri je boda dao Sadiju Maneu, a jedan Kylianu Mbappéu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, u konačnom popisu glasove koje je Fifa nakon izbora objavila na svojoj službenoj stranici stoji da je Logarušić glasovao za Messija kao najboljeg, Van Dijka i Manea.

- Fotografirao sam papir koji sam potpisao s tajnikom Sudanskog nogometnog saveza. Ne znam što se dalje dogodilo - prenosi Logarušićeve riječi portal Al Arabya. Ubrzo nakon izjava na Twitteru se pojavila i fotografija papira na kojem se vide glasovi koji su određeni baš kao što je i naveo u svojoj izjavi, a na dnu je i njegov potpis.

Ubrzo se javio i kapetan Nikaragve Juan Barrera koji tvrdi kako nije glasovao za Messija, iako su njegovi bodovi dodijeljeni Argentincu.

- Nisam glasovao za Messija. Prošle godine sam mu dao svoj glas, ali ne i ove - rekao je veznjak iz Nikaragve.

Najboljeg igrača svijeta u prošloj sezoni birali su izbornici, kapetani i novinari. Iznenađujuće je pobijedio Leo Messi iako je uoči dodjele u Milanu kao glavni favorit za nagradu slovio Virgil van Dijk koji je osvojio Ligu prvaka s Liverpoolom i koji je sezonu odradio na vrhunskom nivou.

Najčitaniji članci