Obavijesti

Sport

Komentari 34

Hrvati izdominirali! Babo zabio 29, a Dario Šarić 17 koševa...

Hrvati izdominirali! Babo zabio 29, a Dario Šarić 17 koševa...
3

Bogdanović u pobjedi nad Clippersima: 29 koševa (12-19, trica 3-6, 7 skokova), Šarić u Orlandu: 17 poena, 8 skokova i asistencija. Rondo prvim 'buzzer beaterom' NBA karijere srušio 'svoje' Celticse u Bostonu

VIDEO

Sjajna večer Hrvata na NBA parketima!

Bojan Bogdanović je u odsustvu najboljeg igrača Pacersa Victora Oladipa (ozlijeđen, sezona je za njega gotova) postao prvo ime Indiane. Pacersi su dobili četvrtu u nizu, opet su treći na Istoku. Ovaj put kod kuće su uvjerljivo slomili LA Clipperse za koje još ne igra Ivica Zubac jer je iz Lakersa 'trejdan' u zadnjim trenucima prijelaznog roka pa će se morati sačekati još dan-dva da se dovrše sve administrativne formalnosti.

Indiana je Clipperse dobila 116:92, a Bogdanović je u 32 minute zabio 29 koševa (12-19, trica 3-6) uz 7 skokova, 3 osvojene lopte te po jednu asistenciju i izgubljenu loptu.

NBA: Los Angeles Clippers at Indiana Pacers

Šibenčanin u hladnoj Minnesoti

Dario Šarić nije dobio više od 21 minute u porazu Wolvesa u Orlandu, ali forma raste i prilagodba na hladnu Minnesotu je izgleda pri kraju. Magic je od Wolvesa bio bolji 122:112, a Šarić je postigao 17 poena (7-11, trica 3-6) te dodao 7 skokova i 1 asistenciju. Utakmicu su odlučili Terrence Ross (32 poena, 6 trica) i All Star Nikola Vučević (21 poen, 10 skokova).

O novoj stvarnosti u koju je gurnut 'trejdom' iz Sixersa Šarić kaže:

- Nije lako na brzinu pohvatati nove zadaće u novom sustavu i ne mogu reći da je to već iza mene, ali mislim da sam naučio kako se treba postaviti, kako biti agresivan, kako otvoriti šut suigračima... Ide na bolje - objasnio je Šibenčanin na privremenom radu u hladnoj Minnesoti.

NBA: Denver Nuggets at Minnesota Timberwolves

Najveći derbi NBA lige

Rajon Rondo je legenda najtrofejnije momčadi u povijesti NBA lige, Boston Celticsa. Rondo nije najležerniji tip na svijetu i sa njim nije uvijek lako dijeliti svlačionicu pa je nakon briljantne karijere u Celticsima krenuo u đir po NBA gradovima, završio u Los Angelesu da bi jučer u najvećem derbiju NBA lige baš on košem u zadnjoj sekundi usred Bostona srušio Celticse!

Kyrie Irving je 11.5 sekundi prije kraja zabio za koš prednosti Bostona, u kaotičnom zadnjem napadu Lakersa lopta se sekundu prije kraja odbila u ruke baš Rondu koji je zavukao skok-šut pa presudio utakmicu svih utakmica i to - prvim 'buzzer beaterom' svoje NBA karijere. I to baš Celticsima. I to baš usred Bostona!

Igrač utakmice bio je 'Kralj' LeBron James koji je u TD Gardenu zabilježio 'triple-double': 28-12-12.

Oklahoma je pobijedila Memphis koji je prvi put u 11 godina bio bez Marca Gasola ('trejdan' u Toronto), a prvo ime susreta sa osmim uzastopnim 'triple-doubleom' bio je, naravno, Russell Westbrook: 15-13-15.

Kapetani odabrali All Star momčadi

Kapetani All Star momčadi, LeBron i Giannis, sinoć su u izravnom TV-prijenosu odabrali svoje petorke i kompletne momčadi koje će 17. veljače igrati na All Star vikendu u Charlottei. Na LeBronovu inicijativu dogodio se i jedan 'trejd', timove su zamijenili Ben Simmons i Russell Westbrook.

Team LeBron: LeBron James, Kevin Durant (prvi pick), Kyrie Irving, Kawhi Leonard, James Harden. Klupa: Anthony Davis, Klay Thompson, Damian Lillard, Ben Simmons, LaMarcus Aldridge, Karl-Anthony Towns, Bradley Beal. Zlatni veteran: Dwyane Wade.

Team Giannis: Giannis Antetokounmpo, Steph Curry (prvi pick), Joel Embiid, Paul George, Kemba Walker. Klupa: Khris Middleton, Nikola Jokić, Russell Westbrook, Blake Griffin, D'Angelo Russell, Nikola Vučević, Kyle Lowry. Zlatni veteran: Dirk Nowitzki.

Rezultati:

Indiana-LA Clippers 116:92
Boston-LA Lakers 128:129
Orlando-Minnesota 122:112
Atlanta-Toronto 101:119
Oklahoma City-Memphis 117:95
Portland-San Antonio 127:118

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja