Obavijesti

Sport

Komentari 10

Hrvati stigli u Alžir i šokirali se: Uvjeti su nesportski! Moramo se snaći kako ovo preživjeti'

Hrvati stigli u Alžir i šokirali se: Uvjeti su nesportski! Moramo se snaći kako ovo preživjeti'

Neugodno iznenađeni s onim što nas je dočekalo ovdje što od smještaja, prijevoza, do hrane, uvjeta za trening gdje nema ni teretane, a dvorane su do sat i pol udaljene od smještaja, pričaju odbojkaši

VIDEO

Na 19. Mediteranskim igrama, koje će se održati u alžirskom Oranu od 25. lipnja do 6. srpnja 2022. godine, Hrvatsku će predstavljati 105 sportašica i sportaša u izaslanstvu koje broji ukupno 172 osobe.

Nastupit će u 17 sportova (atletika, badminton, boćanje, boks, gimnastika, hrvanje, jedrenje, judo, karate, košarka 3×3, mačevanje, odbojka, plivanje, rukomet, streličarstvo, streljaštvo i taekwondo). Najbrojniji su naši predstavnici iz odbojke, koji nastupaju u obje konkurencije ženskoj i muškoj.

Hrvatska izgubila od Turske: Bilo je teško, a dobro smo igrali
Hrvatska izgubila od Turske: Bilo je teško, a dobro smo igrali
Dobar dan za Hrvatsku odbojku: Muška i ženska reprezentacija do slavlja u Zlatnoj ligi
Dobar dan za Hrvatsku odbojku: Muška i ženska reprezentacija do slavlja u Zlatnoj ligi

Hrvatska ženska reprezentacija na Mediteranskim igrama igrati će u grupi A protiv reprezentacije Srbije i Francuske, dok će muška reprezentacija igrati u grupi B protiv Španjolske, Srbije i Tunisa.

Iz Orana se po dolasku čarterom javio stručni tajnik Frane Žanić. I, malo je reći, prvi dojam nije dobar...

- Moram reći da smo neugodno iznenađeni s onim što nas je dočekalo ovdje što od smještaja, prijevoza, do hrane, uvjeta za trening gdje nema ni teretane, a gdje su dvorane do sat i pol udaljene od našeg smještaja, ali zahvaljujući našem Olimpijskom odboru, g. Šegoti i g. Štefecu nekako se snalazimo. Mislim da će biti jako teško izdržati 14 dana ovdje s dvije ekipe, uvjeti su prije svega jako jako loši i mislim da se prvenstveno trebamo snaći kako preživjeti ovaj turnir. Što se tiče očekivanja nakon ove brončane medalje na Zlatnoj europskoj ligi, očekujem da će se muška reprezentacija boriti za medalju na Mediteranskim igrama, kod djevojaka također očekujem minimalno polufinale, a onda je sve moguće. Došli smo ovdje spremni, motivirani, ali prije svega sada trebamo računa o ovim nesportskim uvjetima, koji su nas zatekli pa dalje što se tiče sporta pokušati napraviti najveći mogući rezultat, a ja se nadam da smo sposobni i da imamo kvalitetu za osvojiti medalju u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Hrvatski odbojkaši osvojili brončanu medalju u Varaždinu

Hrvatska ženska reprezentacija: Lea Deak, Klara Perić, Nikolina Božičević, Izabela Štimac, Mika Grbavica, Laura Miloš, Josipa Marković, Natalia Tomić, Martina Šamadan, Božana Butigan, Astrid Popić i Beta Dumančić.

Hrvatska muška reprezentacija: Bernard Bakonji, Petar Višić, Ivan Mihalj, Kruno Nikačević, Stipe Perić, Petar Đirlić, Tomislav Mitrašinović, Hrvoje Pervan, Marko Sedlaček, Filip Šestan, Tino Hanžić i Ivan Zeljković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...