Obavijesti

Sport

Komentari 109

'Hrvatima je oslabljena obrana, neće se moći nositi s našima...'

'Hrvatima je oslabljena obrana, neće se moći nositi s našima...'
7

Nastup Ćorluke je prilika za Engleze jer 32-godišnjak nije u najboljoj formi i teško se može nositi dinamičnim i pokretnim engleskim napadačima Sterlingom, Lingardom i Harryjem Kaneom, navodi Mirror

VIDEO

Engleska nogometna repezentacija treba iskoristiti probleme s ozljedama koje imaju igrači Hrvatske, najavljuje polufinalni dvoboj SP-a u Rusiji britanski Mirror.

Iako britanski mediji navode kako je za reprezentaciju Hrvatske ovo prilika da nakon 20 godina ponovi uspjeh generacije koja je 1998. godine u Francuskoj osvojila treće mjesto, ipak smatraju da je Engleska bolja i da bi ona trebala proći u finale. Svoju šansu vide upravo u fizičkoj spremi igrača i ozljedama.

Mirror piše da su vatreni opterećeni ozljedama, naročito igrača u obrani zbog čega je izbornik Zlatko Dalić prisiljen mijenjati postavu. Ozljede muče golmana Danijela Subašića, stopera Dejana Lovrena i desnog bočnog Šime Vrsaljka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što se žalio na probleme pred kraj regularnog dijela utakmice s Rusijom, Subašić prema pisanju Mirrora, sigurno neće biti 100 posto spreman u utakmici s Engleskom. Pritom se napominje da je Subašić skupa s Vrsaljkom i Lovrenom, propustio trening u ponedjeljak.

- Ako Vrsaljko ne bude mogao igrati,a sve upućuje da će tako i biti, Dalić će posegnuti za bivšim obrambenim igračem Tottenhama i Manchester Citya Vedranom Ćorlukom. Time bi Domagoj Vida iz središnje pozicije bio gurnut na desnu stranu gdje inače operira Vrsaljko. Nastup Ćorluke je prilika za Engleze jer 32-godišnji hrvatski reprezentativac nije u najboljoj formi i teško se može nositi dinamičnim i pokretnim engleskim napadačima Sterlingom, Lingardom i Harryjem Kaneom - navodi Mirror.

Što se tiče Lovrena, Mirror navodi kako će se teško nositi s najboljim engleskim napadačem Kaneom s kojim je imao puno problema kada je prošle sezone Lovrenov Liverpool izgubio od Kaneovog Tottenhama 4-1.

I za mogući izostanak Vrsaljka Mirror piše da bi bio veliki udarac Hrvatskoj i značajan plus za Englesku.

- Obrana Hrvatske zasigurno je njihova slaba točka, posebno zbog ozljeda s kojima je Dalić suočen te moguću nepouzdanost u utakmici ovakvog značaja - navodi Mirror.

VIDI OVO: KVIZ: Koliko dobro poznaješ hrvatsku nogometnu repku?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske