Obavijesti

Sport

Komentari 70

'Hrvatska je odlična, ali trebali bismo izbjeći dalje Francusku'

'Hrvatska je odlična, ali trebali bismo izbjeći dalje Francusku'
1

IDEMO RAZBITI I ISLAND Ne treba kalkulirati, atmosfera je sad sjajna i na krilima ove pobjede treba srušiti i Island, rekao je Igor Pamić o svemu što je Hrvatska pokazala protiv Argentine (3-0)

VIDEO

Veličanstveno, baš smo tako izgledali protiv Argentine. Ne pamtim kad sam veliku Argentinu i velikog Messija vidio tako nemoćne. Čini mi se da nikad ovako nisu bili slomljeni.

Moram odati počast izborniku Zlatko Daliću i našim igračima. Puno je stvari u ovoj utakmici funkcioniralo perfektno.

Na Argentincima se od prve minute vidjela velika nervoza, a mi smo to sjajno znali iskoristiti. Teško je nekoga izdvojiti nakon ovakve pobjede, ali činjenica je da je izbornik imao strašan nos s Antom Rebićem.

Mnogi bi ga izvukli nakon onog starta i žutog kartona u prvome poluvremenu, ali Dalić mu je vjerovao i na kraju je on bio jedan od junaka.

Mi sad imamo sve u svojim rukama i nogama i ne trebamo kalkulirati. OK, treba odmoriti neke igrače koji su umorni, ali protiv Islanda trebamo ići na pobjedu. Na krilima ove pobjede treba srušiti i Island. Jednostavno, djelujemo nezaustavljivo.

Bilo bi pogubno za nas da u ovom trenutku ulazimo u neke kalkulacije. To bi moglo narušiti i ovu sjajnu pobjedničku atmosferu koja vlada. Zbog toga se nadam kako će i protiv Islanda mi biti gazde na terenu.

Bilo bi sjajno kad bismo u osminu finala prošli s tri pobjede, bila bi to poruka svim našim budućim protivnicima. Hrvatska je protiv Argentine izgledala toliko moćno da ne treba strahovati od nikoga, ali bilo bi dobro kad bismo izbjegli Francuze u osmini finala.

Nadam se da ćemo u toj fazi natjecanja imati lakšeg protivnika, pa da s nekim velikanom ponovno igramo u četvrtfinalu. Veliko je ovo sve što smo dosad napravili u Rusiji.

Dalić je majstorski pripremio obje momčadi. Taktički smo bili briljantni, igrači su jednostavno prenijeli sve izbornikove zamisli na terenu. Pa mi nismo dopustili velikanu kakav je Messi da se razigra.

Pokazali smo jako puno na Mundijalu, puno više od nekih velikih reprezentacija.

Možemo otići jako daleko, samo je važno da idemo korak po korak. Euforija nas ne smije ponijeti, iako smo napravili dobar rezultat. U Rusiji imamo priliku da napravimo iskorak, nadam se da ćemo na kraju doći do same završnice Mundijala.

VIDI OVO! Hrvatski dres drugi najljepši na Svjetskom prvenstvu. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske