Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatska kolonija u Suduvi prošla dalje, Lukić zabio...

Hrvatska kolonija u Suduvi prošla dalje, Lukić zabio...

Litavska Suduva je slavila kod Estonske Flore boljim izvođenjem jedanaesteraca, a hrvatski vratar Ivan Kardum zaustavio je jedan udarac domaćih u raspucavanju...

VIDEO

Nogometaši zagrebačkog Dinama u 2. kolu kvalifikacija Lige prvaka gostovat će kod rumunjskog prvaka Cluja koji je u srijedu u 1. kolu slavio sa 2-0 na gostovanju u Ta'Qaliju kod malteškog prvaka Floriane. 

Pogotke za Cluj postigli su Francuz Cestor (53) i Rumunj Golofca (90+7). 

U 2. kolo kvalifikacija Lige prvaka kvalificirala se i nekolicina klubova za koje igraju hrvatski nogometaši, a neki od njih imali su važne uloge u pobjedama svojih momčadi.

U pobjedi moldavskog prvaka Sheriffa 2-0 protiv luksemburške Fole Benedikt Mioč je asistirao kod oba pogotka, a za konačnih 2-0 strijelac je bio Andrej Lukić. S njima će se za proboj u 3. kolo kvalifikacija boriti i Gabrijel Boban.

NK Osijek - CS Petrocub

Litavska Suduva je slavila kod Estonske Flore boljim izvođenjem jedanaesteraca, a hrvatski vratar Ivan Kardum zaustavio je jedan udarac domaćih u raspucavanju. Josip Tadić je promašio penal u raspucavanju, ali to na kraju Suduvu nije koštalo poraza. Sa Suduvom će u sljedeće kolo i Domagoj Pušić te Andro Švrljuga.

Sarajevo je pogocima Tatara slavilo sa 2-0 na gostovanju kod velškog prvaka Connah's Quay Nomadsa, a cijelu su utakmicu za pobjednike odigrali Mijo Oremuš i Hrvoje Miličević.

S Celjem će u 2. kolo četvorica Hrvata, a dvojica su se upisali u strijelce u pobjedi 3-0 protiv irskog Dundalka. Dario Vizinger je postigao drugi, a Filip Dangubić treći pogodak, a igrali su još i Ivan Božić te Josip Čalušić.

Dugopolje: UEFA U19 Elitno kolo kvalifikacija za EP, Hrvatska - Mađarska

S Ferencvarosem je 1. kolo prošao Roko Baturina, ali nije zaigrao u pobjedi Mađara 2-0 protiv švedskog Djurgardena.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
UŽIVO Hrgović - Dubois: Hrvat po veliki pojas. Evo kad kreće
BOKSAČKI SPEKTAKL

UŽIVO Hrgović - Dubois: Hrvat po veliki pojas. Evo kad kreće

Nakon 17 pobjeda u 17 profesionalnih mečeva hrvatskog boksača Filipa Hrgovića očekuje borba za privremeni teškaški pojas po IBF-u protiv Britanca Daniela Duboisa u Rijadu